При мен си имаше. И до него не стигнах. Полтъргасът направо ми скри топката.От началото до края - още 70 . Вярвам, че ще задържим позиция.
P.S. Не получих е-мейл днес. От темата се осведомих за новата задачка...
Няма ли още хора да се включат, за да затвърдим първото място? Както върви до 10ти ще има сигурно още поне 3 задачи, като гледам как ги дават през 2 дни. Получава се добра игра.
Да се надяваме и на колеги от други уебмастърски форуми да се присъединят към общата кауза. Никога не е късно
То, ако беше обявена награда за 1.000.000.000.000 - денонощно ще се взират в монитора За една проста кауза, да докажем, че сме силни единни - какво да кажа... Просто нямам думи и ми е болно, че при толкова активни български виртуални маниаци в този момент са в другия край на паяжината...
То проблема не е, че сме 3 (вече 3:30), а че много обсървъри има и по-малко дейци. Ако ги питаш, са се заринали от работа. А ние, че сме хард, сме хард. Спор няма.
Тази вечер е показателна, ако не успят да ни минат, както направиха миналия път, то тогава ще означава, че първото място става по-лесна цел. Но много зависи от днес също.