Stripe в България

KYC verification се минава лесно в Страйп , това е единствената платформа в която няма бюрокрация
Да, много държат на един важен документ - сметка, извлечение, документ, който да доказва, че реално вие сте човека. Идеята е друга платформа / организация с малко по-стриктни правила да бъде като някакво доказателство, че сте реален човек с реални сметки и плащания и имате в уеб пространството история за това. Това е най-тежкото според мен.

Да, лесно се минава. Ако трябва да правя класация, може би са най-лесните Страйп, следвани от Пейсера и Скрил и в дъното на таблицата е Пейпал.

Да, но имат и своята функционалност, която мисля, че Страйп нямат - портфейл, карти, крипто и т.н.?

Да, но имат и своята функционалност, която мисля, че Страйп нямат - портфейл, карти, крипто и т.н.?
Страйп е платформа за приемане на плащания за онлайн магазини , дарения и т.н. Имат собствен вътрешен портфейл и не работят с крипто. Когато приемаш плащания в онлайн магазина си те минават през Страйп и 7 дни се задържат постъпилите плащания в портфейла след което се превеждат по твоя банкова сметка която си въвел при регистрацията. Това не е платформа на дигитален портфейл като Скрилл,

Горе