Tonius
New Member
Здравейте,
нов съм във форума и предварително се извинявам ако нарушавам някои правила или форумен етикет.
Хапвам доста често в Събуей, може да се каже, че са любимата ми фаст фууд верига. Днес се поинтересувах от условията им за франчайз и честно казано не са неприемливи. Информацията, която никой техен служител няма право да предостави е какви са средните им обороти за България и с каква надценка работят, т.е. какви очаквания може да има потенциалния им партньор. Не намерих нищо по въпроса в нета и предположих, че някой тук може да е наясно. За да се направи реална оценка на франчайз условията им е нужно да имаме тази информация предварително.
Моля, ако някой е работил там или има подобна информация да я сподели. Сигурен съм, че не съм единствения, който си задава този въпрос.
Благодаря предварително.
Тони
П.П. Мой познат притежава 3 ресторанта Събуей в САЩ, в помещения под наем и печалбата му е около $300,000 годишно от трите преди данъците, което прави по около $60,000 чисто от ресторант. Американския пазар няма нищо общо с българския и затова според мен тези цифри не означават нищо тук, освен може би факта, че едва ли могат да бъдат надскочени ))
нов съм във форума и предварително се извинявам ако нарушавам някои правила или форумен етикет.
Хапвам доста често в Събуей, може да се каже, че са любимата ми фаст фууд верига. Днес се поинтересувах от условията им за франчайз и честно казано не са неприемливи. Информацията, която никой техен служител няма право да предостави е какви са средните им обороти за България и с каква надценка работят, т.е. какви очаквания може да има потенциалния им партньор. Не намерих нищо по въпроса в нета и предположих, че някой тук може да е наясно. За да се направи реална оценка на франчайз условията им е нужно да имаме тази информация предварително.
Моля, ако някой е работил там или има подобна информация да я сподели. Сигурен съм, че не съм единствения, който си задава този въпрос.
Благодаря предварително.
Тони
П.П. Мой познат притежава 3 ресторанта Събуей в САЩ, в помещения под наем и печалбата му е около $300,000 годишно от трите преди данъците, което прави по около $60,000 чисто от ресторант. Американския пазар няма нищо общо с българския и затова според мен тези цифри не означават нищо тук, освен може би факта, че едва ли могат да бъдат надскочени ))