Teма за световното 2014

От: Teма за световното 2014

Казвайте за днес някакви прогнози?

Австралия- Холандия е ясно.

Чили-Испания?- много съм разколебана, но ще съм за испанците и то с поне 2 гола разлика :twisted:

Последно редактирано:

Испанската мафия ще наказва след 1 час :)

Испанската мафия ще наказва след 1 час :)

Трябва да го направят професионално и без дузпи и други съмнителни положения. Просто да играят като за последно! Вива! :beer:

п.п. Здрасти. Ти обаче за две годинки си написал някакви си тридесет и няколко мнения, а сега влизаш и за половин час щракаш ДЕСЕТ!
Интересно.

Кажете резултат за Австралия-Холандия, де?

Аз мисля: 1 на 3 примерно :|

Кажете резултат за Австралия-Холандия, де?

Аз мисля: 1 на 3 примерно :|

Аз искам Австралия да изпусне дузпа :D 51 коеф с 1лв го играх, 51лв ако Австралия изпусне дузпа :D

Бях заложил в първите 20 минути да има гол, ама нещо... Хахаха докато пишех този коментар в 19:50 минута в мача Робен вкара и си взех залога :D 10 секунди преди да изтече времето за залога.

Как да изпуснат като вратаря макар и играещ в Аякс е млад!

АААА Браво на Перси! :twisted:

Супер гол!!!!

Холандците на финал! Машиниииииииииии! :twisted:

Последно редактирано:

Иии какъв карък съм. Сложих при 1:1 за следващ гол на Холандия, и няма минута след това дузпа за Австралия :(

Иии какъв карък съм. Сложих при 1:1 за следващ гол на Холандия, и няма минута след това дузпа за Австралия :(

Стига де :) сигурно не си само ти ;) Не че е успокоение и дано не си заложил много, но можеш да си по-предпазлив следващия път :|

Аз австралийците не бях ги гледала, но определено играят достойно и почти равностойно.

Беше равностоен мач.

Мисли си сега за Испания :) с любов :twisted:

Аз тази дузпа я исках, ама трябваше да я спасят.
Сега само хванах обръщалка, че ще направят Холандия, след като изостават да обърнат и да спечелят(от 2:1 до 2:3) и като победа от колонка. :D

Аз тази дузпа я исках, ама трябваше да я спасят.
Сега само хванах обръщалка, че ще направят Холандия, след като изостават да обърнат и да спечелят(от 2:1 до 2:3) и като победа от колонка. :D

Ти пък все да дразниш начи! :confused: То не са корнери, то не е спасени дузпи, стига де!

После да не забравиш да почерпиш от всичко познато, което си спечелил, щото така и аз мога ... 8)

Ти пък все да дразниш начи! :confused: То не са корнери, то не е спасени дузпи, стига де!

После да не забравиш да почерпиш от всичко познато, което си спечелил, щото така и аз мога ... 8)

Какво да ти кажа, не бързай сега Испания ще ме издъни :) Понеже от началото до сега винаги мача от 22:00 ми дъни фишовете, дано дано този път се промени, ако се промени тогава ще черпя :D

В Универсидад де Чили в момента преподават. :)

Чили доволно, стават ми симпатични

Аз спирам да гледам.
Достатъчно са ми симпатични испанците, за да преживея това тяхно поражение ...
Животът продължава. Имах мое си основание да ги гледам, но очевидно не се получава. Не съм мазохистка.
Лека нощ.

Ако можех да залагам, щях да заложа за Чили.

Горе