Teма за световното 2014

От: Teма за световното 2014

Аз си чакам чудото, надявам се Испания да обърне мача... От началото на Световното винаги мачовете в 22 часа ме цакат, днес дано да се обърне, иначе спирам да ги играя.

:) Сладур. Сипи си поне един Джак, да ти мине като сън ;)

Има 4 отбора които ми харесват на това световно! Германия - отлични в всички фази на играта, защита нападение задържане в центъра просто са перфектни. Белгия - Заради младоста и талантливите момчета, малко първия мач бяха нестабилни първото полувреме но като се разиграят нямат спирка, доста са креативни... Чили - заради своята тактическа дисциплина, стоят изумително добре на терена. И Хърватия разбира се заради мълнеяносните контра атаки които правят и заради офанзивният си стил на игра...
Като цяло добри мачове се получават на това световно (не че съм имал възможността да наблюдавам много от тях :D) .

Това са ми прогнозите за днес:
7409971w.jpg

На залагащите - Успех !

Днес моята прогноза е:
Колумбия - Код'Ивоар - Х
Уругвай - Англия - 2
Япония - Гърция - 1

С разликата- Колумбия- Кот д`Ивоар- Х1 :wink:

Днес моята прогноза е:
Колумбия - Код'Ивоар - Х
Уругвай - Англия - 2
Япония - Гърция - 1
аз ги играх на
х2
1
1

така ми се струват. между другото очаквайте да не падне гол тая вечер. щом слагам, мачовете са скучни

По-вероятно според мен да е Х2, а не Х1, защото Колумбия не са много силни...

Добре. Твое мнение :)

На мен ми харесаха как играят Колумбийците въпреки че в първия им мач не бях за тях. Но ги гледах и мисля, че ще се справят.

Иска ми се да можех да предположа някаква разлика за мача на англичаните, но въобще ... не мога да усетя нещата.

Мача с Япония даже ми се гледа 8) защото ми се струва, че ще е с много голове.

Не че е утешение успехът на Колумбия, но все пак първенството продължава. Щом фаворити като Испания трябва да преживеят такива загуби ... и англичаните не са застраховани очевидно.
Добре, че дъждът ме спря и не заложих в близкия букмейкърски пункт.
Защитата на ингилизите беше добра и спасиха доста положения, НО ... нападението им е под всякаква критика. Много ми хареса Стърлинг- абсолютен мултифункционален, но една птичка пролет не прави.

За тази вечер ... ще съм за Хондурас ... само 8)

За Шампион още се колебая :wink:

Германия и Холандия искам да гледам и Аржентина и Уругвай- Европа срещу Латинска Америка или ... Русия срещу Америка на финал :lol:

Или финалът да е Германия- Аржентина 8)

Еееееееееее, фррррррррррррррррансетата......
Да биеш три пъти към вратата от 9 метра, като никой не ти пречи, и да не вкараш!

За Шампион още се колебая :wink:

Германия и Холандия искам да гледам и Аржентина и Уругвай- Европа срещу Латинска Америка или ... Русия срещу Америка на финал :lol:

Или финалът да е Германия- Аржентина 8)

Аз за това го пуснах ей така заради много висок коеф. Иначе с реални шансове за финал са Германия(те са с най-голям шанс), Чили(имат добър шанс), може би Франция. Бразилия, Холандия, Италия, Уругвай, Португалия все отбори които нямат никакви шансове с играта си от мачовете до сега. Аржентина пък да не говорим, те толкова слабо играха в първият мач, че само авто гола ги спаси.

Еееееееееее, фррррррррррррррррансетата......
Да биеш три пъти към вратата от 9 метра, като никой не ти пречи, и да не вкараш!

Швейцария ми харесва как играе повече, по-добре играят от франсетата :)

Ще видим :)
Както си ги изброил не става много ясно, кои отбори нямат много шансове, но аз мисля, че Уругвай и Колумбия имат по-големи шансове от Чили, а Холандия от Бразилия.
Искам да видя гринговците какви ще ги свършат ;) но честно казано предстоящата седмица ще ми е безинтересна. Въпреки че на такива безинтересни може да се поспечели доста ;)

Ще видим :)
Както си ги изброил не става много ясно, кои отбори нямат много шансове, но аз мисля, че Уругвай и Колумбия имат по-големи шансове от Чили, а Холандия от Бразилия.
Искам да видя гринговците какви ще ги свършат ;) но честно казано предстоящата седмица ще ми е безинтересна. Въпреки че на такива безинтересни може да се поспечели доста ;)

Значи Чили имат огромен шанс, играят много добре, ще спечелят срещу лалетата. Уругвай с коя игра да направят нещо? Та те не играят добре... Имат шанс да стигнат до Четвърт финали, защото на Осмина-та ще играят срещу Колумбия, понеже според мен Колумбия ще са първи в група С, а Уругвай втори в Д. Но на четвърт финалите ще играят срещу някой от Чили или Бразилия. Чили ще ги бият. Но има много време.

Нямат шанс:
Бразилия, Холандия, Италия, Уругвай, Португалия все отбори които нямат никакви шансове с играта си от мачовете до сега. Аржентина пък да не говорим, те толкова слабо играха в първият мач, че само авто гола ги спаси.

За тази вечер :

Белгия - Русия (гол/гол)
ЮЖНА КОРЕЯ - АЛЖИР (под 2.5 гола)

Досега не съм се интересувал от онлайн залагания и никога не съм го правил, но покрай световното ми стана интересно, бих се включил с още някой, ако той поема сумата за залаганията, аз му казвам къде да заложи и накрая делим по равно.

Досега не съм се интересувал от онлайн залагания и никога не съм го правил, но покрай световното ми стана интересно, бих се включил с още някой, ако той поема сумата за залаганията, аз му казвам къде да заложи и накрая делим по равно.

А ако загубите? :D

За днес:
Белгия - Русия - Х2
Ю.К. - Алжир - 2
САЩ - Португалия - 1Х

Не ми звучи кой знае колко атрактивно като предложение. Излиза, че си нямаш достатъчно доверие в способностите, че да заложиш собствени пари, но си готов с лека ръка да загубиш чуждите. Заложи няколко пъти, направи си статистика на успеваемостта ти - какъв процент от прогнозите ти са верни, и ако надхвърля вероятността за чисто случайно събитие и имаш някакви чувствителни печалби, тогава може би ще има хора, които да ти се навият.

А ако загубите?

Ми ако загубим, губим и двамата, ако спечелим - печелим и двамата.

Не ми звучи кой знае колко атрактивно като предложение. Излиза, че си нямаш достатъчно доверие в способностите, че да заложиш собствени пари, но си готов с лека ръка да загубиш чуждите. Заложи няколко пъти, направи си статистика на успеваемостта ти - какъв процент от прогнозите ти са верни, и ако надхвърля вероятността за чисто случайно събитие и имаш някакви чувствителни печалби, тогава може би ще има хора, които да ти се навият.

Това, че на теб не ти звучи, не означава, че то не е такова. Аз имам достатъчно доверие в себе си, залагал съм, знам какво мога, и когато го правя, успеваемостта ми е далеч над случайното събитие. Просто не съм се интересувал и не съм залагал на онлайн залагания, не смятам и не искам да се регистрирам само заради няколко мача за световното.

Просто предлагам сделка на някой, който желае да рискува и може да си позволи да загуби десетина евро за един залог. :). И мисля, че сделката е добра, защото той участва с пари, а аз участвам с умения и знания.

Горе