Инфото:
Продавам го просто щото не ми е интересно да се занимавам с него. Отварям го веднъж на 2 месеца да видя дали е там.
Не съм продавал сайт досега и нямам конкретна цена предвид, затова очаквам предложения. Ако не харесам предложенията, ще си го запазя да си седи там и да дъртее още.
Айде стига че много инфо стана...
- URL: trohi.com
- Сайтът е live от април 2009, домейнът е регистриран в Moniker и изтича април другата година.
- Трафик - слаб, Г. Аналитикс показва някъде 60-90 уникални дневно. Около 60% от посещенията идват от Гугъл. Сайтът е популярен сред СЕО оптимизаторите и събмитърите. Освен да го регна в 10-ина директории и да разменя 3 линка, друго СЕО не съм му правил. Повече от година седи закован в началото на втората страничка на търсенето за "Социална мрежа" в Гугъл. Присъства в много събмит-списъци и наскоро видях, че саго вкарали и в ония там Share бутончета барабар със свежо, любими и прочие.
- Приходи - никакви. Сами може да видите че няма грам реклама по него.
- Дриг, дизайнът е бутнат от мен, тъй че да не прилича на хилядите други дригове.
- Настроен и моднат за максимално лесно ползване - събмитърите са споделяли, че затва много го обичат.
- Вади скрийншотове на страниците автоматик, за да не се морят събмитърите да слагат картинки.. Доколкото знам само Любими и още един сайт имат такова нещо. На втория даже аз съм го правил.
Продавам го просто щото не ми е интересно да се занимавам с него. Отварям го веднъж на 2 месеца да видя дали е там.
Не съм продавал сайт досега и нямам конкретна цена предвид, затова очаквам предложения. Ако не харесам предложенията, ще си го запазя да си седи там и да дъртее още.
Айде стига че много инфо стана...