Интересно ми е , понеже не ползвам туитър ако имам 10 000 followers , и facebook страница с 10 000 фена със чуждестранни или бг потребители няма значение . От коя социална мрежа ще мога да подкарам повече травик според вас? Reаch'a на facebook напоследък е ужасен
Интересно ми е , понеже не ползвам туитър ако имам 10 000 followers , и facebook страница с 10 000 фена със чуждестранни или бг потребители няма значение . От коя социална мрежа ще мога да подкарам повече травик според вас? Reаch'a на facebook напоследък е ужасен
Не си прав от фб прави добър трафик но зависи от много неща като аудитория,разпространение и др
Така или иначе Twitter доставя много повече трафик, ако става дума за чуждестранен сайт. Съгласен съм, че reach-а на фейсбук не е толкова зле колкото всички се опитват да го изкарат. Разликата е, че в наши дни ако искаш да докараш хубав трафик от фейсбук трябва да извадиш малко пари от джоба си. Не е кой знае какво, но все пак си е разход. От Twitter всеки нов потребител (с малко познания) може да докара достатъчно кликове без да инвестира нищо.
Е може и така да е но на нас ни трябва само българска аудиторя ,а не чуждестранна