Що така бе Чмоки, ако си админ и не харесваш темата - изтривай, но си мисля, че не всички са сдухани като тебеКоментирайте си в дата беге, ако искате и 10те хиляди серии на дързост и красота. Тоя народ тотално изтрещява.
Не съм писал нито за Фики, нито за гюбеци, явно имаш полюции
Пикай и си лягай, мезе, салфеткаджии не са ни нужни, беги да мяташ гюбеци под ритмите на Фики.
Защото иде петък и без такава тема няма да е същото. Иначе народа яко издеградира с това предаване. Идвало финала? WTF?ЗАЩОООООООО ОТВАРЯТЕ ПОДОБНА ТЕМА, ЗАЩО?!?!?!?!
Чакай, след това иде обикновения Биг Брадър, и ако не сте се нагледали на випове (закъсали за пари), то тогава ще видите цялата простотия предколедно.... и да гледат Vip Shit. Забравяш, блинкииии.
Нищо бизнес не видях да излиза от устата на някой. Но явно и не съм го гледал толкова. Сигурно е казал нещо, но уви, изпуснал съм го.Единственото, което може да се каже по темата свързано с форума е, че там има един милионер, който е с доста бизнеси. Един от тях е онлайн магазин за мода от най-големите в България.
Нищо бизнес не видях да излиза от устата на някой. Но явно и не съм го гледал толкова. Сигурно е казал нещо, но уви, изпуснал съм го.
Явно за Боби иде реч, той е най тих и не се намесва много. Кой му е онлайн магазина ако не е тайна ?