От: VPSBG.eu - гигабитов VPS Хостинг и промо кодове само за Predpriemach.com
Мисля, че преди 3 години се изказах за тях, ще го направя и сега:
Мина доста време, имали сме малки драми, които биваха отстранявани бързо. Казвал съм и на тях, мога да го кажа и пред всички - наричам ги малки драми, защото в крайна сметка когато направиш равносметка за случай на проблем по тяхна вина+време за решаване срещу проблем, който не са длъжни, но са решили на добра воля и бързо, то превеса е в полза на второто. Смятам, че усилието клиента да е доволен заслужава да бъде оценено, адмирирано и посочвано. Няколко познати си преместиха бизнеса при тях по моя препоръка и са на същото мнение като мен.
Искам да спомена, че за разлика от други, си вземат бележка при пропуски и се стараят да не се повтарят, което е повече от добра новина.
Разбира се всеки трябва да прецени какво прави онлайн. Аз нямам хиляди посещения, но за мен е важна сигурност и стабилност на услугата. Получавам я. Значи съм доволен и спокоен за бизнеса си.
Относно цените - много са добри. Вече съм с два ВПС-а и честно - срам ме е да кажа колко плащам! И знам, че е символично срещу ресурса, съдействието и всичко което получавам. Не знам как са другите, но именно по тази причина ги търся само при кризи, в които не мога да се справя аз или човека, на който доверявам настройките и конфигурациите по системите, просто няма възможност да реагира бързо.
Не ме питайте за статистики и технически детайли. Не знам и не ме интересува. Искам магазините ми да работят, да няма отпадания (1-2 случки в годината се преживяват) и да няма недостиг на ресурс. Казал съм го в началото, получил съм го. Другото е без значение.
Това е от мен! Мога само да им пожелая да продължат да поддържат доброто ниво и все така да работим заедно и да растем заедно. Толкова.