gangster, бате, прав си олигофрените навсякъде. Но не се знае къде са повече, аз като гледам какво е по заведенията и градския транспорт, не бих сложил пари, че повечето са в малките градове.
Като изляза навън, а ми се случва често, само простотия гледам. Ето нормалните според мен неща, които могат да се видят на улицата:
1. Тъпа, руса, силиконена заспа излизаща от голям черен джип, запътвайки се към мола да харчи парите на безполовото си мекотело, която тя дефинира като мъж.
2. Банда пенсионерки, които от 6 сутринта са навън за да правят канабалъка с цел спестяване на 10 стотинки (общо) и в крайна сметка пак са назад. Или казано друго ядче маркет ресърч.
3. Група тинейджъри и тинейджърки, които се хвалят кой колко е изпил, кой е набил и кой е ...таковал (с подробности).
4. Хора от малцинствата, които просят или мислят как да ти разтоварят джоба без да си дадат много зор.
5. Големи колкони от коли, оформящи задръстванията в града, шофирани преобладаващо от хора със синдрома на микропениса (псуват, изнервени са, и винаги бързат).
6. Депресирани хора, на които като има кажеш "здравей", те те гледат все едно си им бръкнал на едно специално място. А и двамата нямаме интерес да го правим.
Само това може да е подразбивка на минуса "хора" в града. Не знам как е в малките градове, но като си ходя, няма и зачатък на такова нещо. Там може би по-диви и този начин се проявява след опредлена деформациа. НО темата е за това къде бихме предпочели да живеем. Аз лично мисля, че варианта на
gangster е най-подходящ за целта. Трябват ти и двете, опредлено технически няма как нета в малките градове да е по-добър, да не говоря за съпорта там.