НИдей, че ще ме обидиш. Хахаха. Колко пък да ви е успешна и голяма компанията, че да си търсите клиентите по форумите?!Чудно ми е лично кой не нормален кретен би работил с жалко и алчно създание като теб. Едва ли ще има толкова изпаднал колкото теб на около.
Ако искаш и 10000000 лв ни предложи ние с такива слабоумници като теб не работим, след първата дума те разбрахме колко струваш и то това е едно голямо нищо.
Нека обърна внимание пак на българския ви език, г-н Оли (от олигофрен). Научете се да пишете или се върнете в гимназията, че е срамно. "Ненормален" се пише слято. Когато има "колкото ... толкова", има запетайка, защото става въпрос за сравнение. "Наоколо" пък се пише слято. На второто изречение сте пропуснали няколко запетайки само. Та да ви кажа - като прочета толкова грамотно написани 2 изречения и ми става ясно (а предполагам и не само на мен) кой колко умствен капацитет има.
33 позитивни рейтинга означава, че съм работил с поне 33 човека от тук. И всички са били доволни. От друга страна 0 означава зеро, означава, че сте поредните лаладжий. Големи приказки без покритие. Умният би спрял тук. Ако сте тъп, мазохист или и двете, продължете.