angelovarna
Well-Known Member
От: Windows vs Linux
По тази логика - Windows 98 forever!!! С програмите на Stardock за 98, 98 става като ХР!
По тази логика - Windows 98 forever!!! С програмите на Stardock за 98, 98 става като ХР!
Ми той и 3.11 не беше толкова лош
И аз имах един ден, в който през 4 мин. ми даваше син екран. Беше сряда и програмата беше Windows XP. Случва се и на най-добрите. Но си я ползвам и не мога да кажа нищо, все пак ми върши работа.Това е някой от последните ъпдейти, в офиса един колега цял ден същата работа - на всеки 30 мин син екран. На моя пък нищо му няма. Изложиха се .. не че е изненада
Добре дошла тук. Мерси за мнението и ти пожелавам приятен престой тук. По принцип е излишна темата, ама и аз съм излишен, така че има и такива елементи тукИзбираме Linux. Всеки знае защо. И доста знаят как тази тема е излишна.
гимпа наистина е кофти докато свикнеп......
Друга е работата че тва линукса е много нефрендли юзър животно.
Направих си труда да иснатлирам на лаптопа Ubuntu, след това пробвах и openSUSE - скъсах си нервите. Може да е опън сорс, да е безпалтно, но пичовете стоящи зад линуксите, не са и чували думичката "ползваемост".
Всичко е разхвърляно, неясно...
...
Като нема $ за MAC и Windows-a върши работа.
Такаче избирам windows, оставяме настрана факта че продуктите на adobe ги има само за windows и mac, а за линукс какво да ползвам - gimp??
Няма да стане.
Друга е работата че тва линукса е много нефрендли юзър животно.
Направих си труда да иснатлирам на лаптопа Ubuntu, след това пробвах и openSUSE - скъсах си нервите. Може да е опън сорс, да е безпалтно, но пичовете стоящи зад линуксите, не са и чували думичката "ползваемост".
Всичко е разхвърляно, неясно...
А за гимп, нема да говоря въобще...втори кошмар подобен не искам да изживея.