И да се сравняваш с бранд няколко години на пазара, набиращ скорост, със себе си, на 15+, като си толкова велик да беше минал Сайтграунд, те са горе долу от твоето време, да не кажа, че са по-млади
Мога да направя сравнение със сървър на Сайтграунд.
Сайтграунд cloud сървър: 2 CPU ядра, 4GB RAM, 40GB SSD, управляем с контролен панел и ежедневни бекъпи - 149.76 лв. с ДДС
NS1.bg cloud сървър: 2 CPU ядра, 4GB RAM, 40GB SSD, управляем с контролен панел и ежедневни бекъпи -
40 лв. с ДДС
Мога да направя сравнение с всеки провайдер на
управляеми облачни SSD сървъри с висока надеждност, контролен панел е ежедневни бекъпи. До този момент не съм намерил по-добра оферта от тази на NS1. Ще опиташ ли да намериш?
Между другото, аз съм сигурен в качествата на услугата, която създаваме и развиваме. Готов съм да активирам безплатен тест за 30 дни на всеки, който иска да опита и да види разликата с текущия му доставчик. Системата е следната.
1. Пускате поръчка за сървъра без да плащате.
2. Пишете ми на лично съобщение от кой имейл сте пуснал поръчката и ми изпращате логин данни за cPanel, за да направим преместването безплатно.
3. Ние активираме и настройваме сървъра, за да работи максимално добре за вашия сайт.
4. Изпращаме ви информация как да тествате
без да насочвате сайта към сървъра при нас и да видите разликата в зареждането на сайта.
5. Решавате дали да ползвате услугата или да я изтрием. Не дължите нищо. Всички усилия по теста и преместването са за наша сметка.