bobbydigital
Active Member
Има ли фенове? Сега вървежни ли са сред новото поколение или сега е дриско?
Има, но за съжаление повечето фенове са 35+. Младото поколение няма достатъчно IQ за да разбере лириката на WTC, 2 Pac, Cypress Hill и т.н.Има ли фенове? Сега вървежни ли са сред новото поколение или сега е дриско?
Иде ми да се метна от някъде... Не знам колко IQ трябва за лириката, но поне намери малко за да разбереш какво е това "." (точка) и защо е добре да се използва поне няколко пъти в постовете.Младото поколение няма достатъчно IQ за да разбере лириката на WTC, 2 Pac, Cypress Hill и т.н.
Ето ти три точки в един пост ... Прояви малко съобразителност и прецени какво означаватИде ми да се метна от някъде... Не знам колко IQ трябва за лириката, но поне намери малко за да разбереш какво е това "." (точка) и защо е добре да се използва поне няколко пъти в постовете.
Ето ти три точки
Говорим за музика тук в тази тема, нещо ще кажеш ли по въпроса или ще тролиш. Явно си < 35М-н-о-г-о-т-о-ч-и-е - ех, че дълга дума! "три точки" вика
Говориш като пенсионер ако питаш менГоворим за музика
govori6 kato 4algar ako pita6 menГовориш като пенсионер ако питаш мен
Има, но за съжаление повечето фенове са 35+. Младото поколение няма достатъчно IQ за да разбере лириката на WTC, 2 Pac, Cypress Hill и т.н.
Още когато нямаше субтитри за него......Аз не съм на 35+ дядовци такива,... Айде да видим кой е гледал How High
Има, но за съжаление повечето фенове са 35+. Младото поколение няма достатъчно IQ за да разбере лириката на WTC, 2 Pac, Cypress Hill и т.н.
За съжаление - НЕ. Сега са пишман музиканти, наричащи се рапъри. Идеалният пример са Венци Венц И Павел или там каквито бяха ги обявили от БТВ като най-доброто рап дуло. Направо душата ти повръща. Или паляка Криско. Извратена работа е. Не е като Спенс, Слим, Шамара, 100 Кила от едно време, Ъпсурт, и още много такива готини изпълнители, които знаеха как да правят качествена продукция.Има ли фенове? Сега вървежни ли са сред новото поколение или сега е дриско?