bobbydigital
Active Member
Има ли фенове? Сега вървежни ли са сред новото поколение или сега е дриско?
Има, но за съжаление повечето фенове са 35+. Младото поколение няма достатъчно IQ за да разбере лириката на WTC, 2 Pac, Cypress Hill и т.н.Има ли фенове? Сега вървежни ли са сред новото поколение или сега е дриско?
Иде ми да се метна от някъде...Младото поколение няма достатъчно IQ за да разбере лириката на WTC, 2 Pac, Cypress Hill и т.н.
Ето ти три точки в един пост ... Прояви малко съобразителност и прецени какво означаватИде ми да се метна от някъде...Не знам колко IQ трябва за лириката, но поне намери малко за да разбереш какво е това "." (точка) и защо е добре да се използва поне няколко пъти в постовете.
![]()
Ето ти три точки
Говорим за музика тук в тази тема, нещо ще кажеш ли по въпроса или ще тролиш. Явно си < 35М-н-о-г-о-т-о-ч-и-е - ех, че дълга дума! "три точки" вика![]()
Говориш като пенсионер ако питаш менГоворим за музика
govori6 kato 4algar ako pita6 menГовориш като пенсионер ако питаш мен
Има, но за съжаление повечето фенове са 35+. Младото поколение няма достатъчно IQ за да разбере лириката на WTC, 2 Pac, Cypress Hill и т.н.
Още когато нямаше субтитри за него......Аз не съм на 35+ дядовци такива,... Айде да видим кой е гледал How High
Има, но за съжаление повечето фенове са 35+. Младото поколение няма достатъчно IQ за да разбере лириката на WTC, 2 Pac, Cypress Hill и т.н.
За съжаление - НЕ. Сега са пишман музиканти, наричащи се рапъри. Идеалният пример са Венци Венц И Павел или там каквито бяха ги обявили от БТВ като най-доброто рап дуло. Направо душата ти повръща. Или паляка Криско. Извратена работа е. Не е като Спенс, Слим, Шамара, 100 Кила от едно време, Ъпсурт, и още много такива готини изпълнители, които знаеха как да правят качествена продукция.Има ли фенове? Сега вървежни ли са сред новото поколение или сега е дриско?