XBank.BG – Анонимна Банка без KYC: Свобода във Финансовите Трансакции

D3VSOFT

Active Member

XBank.BG – Анонимна Банка без KYC: Свобода във Финансовите Трансакции​

В днешния свят, където финансовата прозрачност често се превръща в прекомерен контрол, XBank.BG предлага алтернатива – анонимна банкова услуга без KYC (Know Your Customer). Това е платформа, която позволява трансфери на средства срещу криптовалути, като осигурява сигурност, дискретност и удобство.

🔥 Какво е XBank.BG ?​

XBank.bg е иновативна услуга, която премахва бюрократичните спънки и ограниченията, налагани от традиционните банки. Потребителите могат да прехвърлят криптовалута и да получат средствата си по банков път или в брой, без да предоставят лична информация.

🛠 Как Работи?​

1. Изпращане на криптовалута – Потребителят изпраща избраната криптовалута към XBank.bg.
  2. Конвертиране – Платформата обработва плащането и подготвя изплащането в традиционна валута.
  3. Получаване на средства – Потребителят избира дали да получи средствата по банков път или в брой.

💰 Такси и Условия​

• Фиксирана такса от 10% за всеки трансфер.
  • Минимална сума за обработка (10$).
  • Без KYC – не се изисква лична информация, документи или верификация.

✅ Предимства на XBank.BG​

Пълна анонимност – Няма KYC, няма документи, няма следи.
Бързи трансакции – Обработката е в рамките на разумен срок.
Гъвкави методи на изплащане – Пари по банков път или в брой.
Достъпност – Подходящо за всеки, който цени финансовата свобода.

⚠️ За кого е XBank.BG?​

• Хора, които искат да запазят финансовата си поверителност.
  • Бизнеси и частни лица, работещи с криптовалути.
  • Всеки, който има нужда от дискретен начин за конвертиране на крипто в реални пари.

🎯 Заключение​

XBank.BG е една от малкото анонимни финансови платформи, които предоставят услуги без KYC и гарантират бързо и сигурно прехвърляне на средства. В свят, където традиционните банки налагат все повече рестрикции, XBank.bg се явява иновативна алтернатива за тези, които търсят свобода и поверителност.

Научи повече: XBank.BG

Здравей, вчера гледах това което си сложил в подписа, трябва да знаеш, че това е сериозно престъпление и ще си създадеш проблеми, сигурно си още доста млад, но годините на тези неща бяха преди 2015, сега сигурно вече си в системата и просто набират срещу теб нужното да бъдеш сготвен, казвам ти го преди да е станало, доста по-сложно... Приеми го като приятелски съвет, прекрати дейността, защото само тук виждам засегнати 3-4 члена на закона, примерно Чл. 253 НК, 252 НК и най-тежкият 108а НК. Другите им е все едно и най-вероятно не разбират какво правиш, както и ти самият, никой няма да ти пише това което аз, публично да заявяваш това... Отне ми 1 мин да те намеря в регистъра. Помисли над това което съм написал.

Поздрави.

Здравей, вчера гледах това което си сложил в подписа, трябва да знаеш, че това е сериозно престъпление и ще си създадеш проблеми, сигурно си още доста млад, но годините на тези неща бяха преди 2015, сега сигурно вече си в системата и просто набират срещу теб нужното да бъдеш сготвен, казвам ти го преди да е станало, доста по-сложно... Приеми го като приятелски съвет, прекрати дейността, защото само тук виждам засегнати 3-4 члена на закона, примерно Чл. 253 НК, 252 НК и най-тежкият 108а НК. Другите им е все едно и най-вероятно не разбират какво правиш, както и ти самият, никой няма да ти пише това което аз, публично да заявяваш това... Отне ми 1 мин да те намеря в регистъра. Помисли над това което съм написал.

Поздрави.
Кой регистър?? глупости, тук всичко е легално..

Поздрави.
и аз му го казах същото и то в личен разговор с часове провеждан ама....

Моята услуга е напълно законна..

Единствения законен начин е да се регистрираш като крипто борса; мисля че струваше 5К лв или нещо около тази сума

И в подписа да рекламираш криптобанка непосредствено до "ДДоС услуга"... много легитимно изглежда и много доверие вдъхва, да ти кажа.
100 долара струва най-евтиният план там за ддос, мога да ти пусна да тестваш за 15 дена ако платиш половината пари - 50$ да видим всички тук в форума, скамер ли съм или не съм :)

.bg домейните са на името на фирмата Д3ВСОФТ ЕООД, ако скамна някого никой няма да ми вярва повече :)

над 2500 айпита предлагам за тези 100 долара

Ако доснеш ddos.bg ще падне ли, като предишния ти сайт?

Ако доснеш ddos.bg ще падне ли, като предишния ти сайт?
сложени са правила против ддос, може да падне може и да не падне.

Предлагаме и анонимни IBAN - Банкови акаунти, цена: 1000лв на година.

Директно офертирай некои големи мафеоте да им препираш кинтите.

Обаче ше тре да дигнеш лимитите - тва 1 мил. на месец е несериозно.

Горе