zoomaniak
Well-Known Member
Кви са тия прахосмукачки с космически цени , моя почистващ робот не струва толкова
https://www.rainbow.bg/
Кви са тия прахосмукачки с космически цени , моя почистващ робот не струва толкова
Бабата и дядото имат такова животно. Стои като голям камък . Съпругата ми едно време ги е манипулирала да я купят "още се чуват не добри думи за нея".
Моето кат му цъкна копчето както е при @BurnX , излизам да не ми бучи на главата и след 20 мин. вече ходя на чистичко...
Епа идвай вкъщи няма да те таксувам за СПА
Е това се казва стандарт на живот....
колко пара е?Ето и стандарта за ремонти без майстори https://www.bosch-do-it.com/bg/bg/домашнимайстори/инструменти/pfs-5000-e-3165140731140-199927.jsp
колко пара е?
Е така разбираш дали човек обича това, което прави, когато инвестицията за да направи видеото е по-скъпа от това, което ще изкара от него.Не успях да ги изям.... може би трябваше да се насиля още докато повърна - да стане по драматично
Брадъра се гледа това е... някой ден като набъбне канала , може и другите клипчета да им се обърне внимание. Мисля моето следващо предизвикателство да е за максимално време без да дишам под вода във ваната Бебето също ще има воден клип - ама се чака розовото фламинго да пристигне от алиекспресЕ така разбираш дали човек обича това, което прави, когато инвестицията за да направи видеото е по-скъпа от това, което ще изкара от него.
П.С. - Каналът ти изглежда доста добре. Начинът, по който е оформен, заглавията и thumbnail-ите. Изгледах няколко части от това видео и качеството е доста добро, обаче според мен като идея ще е добре на някои сцени, когато не говориш да слагаш някаква музичка за фон, сякаш ще е по-добре. Примерно сцената с колата, може би трябваше тази част да е по-кратка с някаква приятна музика. И веднага забелязвам как няколко клипа от Брадъра имат доста гледания спрямо другите... Ама както съм казвам и преди хората искат да гледат простотия и скандали... Ама нека правят каквото искат, всеки си има своите интереси и виждания.