Добра идея, ще си го сложа и аз на видеата. Ти какви видеа правиш, ако не е тайна? Нишата..Много бързо го сложих, дори тествах с 2 - Препоръчвам всеки с "канал " да си сложи, освен да спечелим "абонати" няма какво да загубим и става много лесно!
Добра идея, ще си го сложа и аз на видеата. Ти какви видеа правиш, ако не е тайна? Нишата..Много бързо го сложих, дори тествах с 2 - Препоръчвам всеки с "канал " да си сложи, освен да спечелим "абонати" няма какво да загубим и става много лесно!
Успех с идеята!Имам сайт за пожелания + фб страница която развивам от години и реших да направя и такъв канал - ще пускам поздрави за рожден ден, имен ден, цветя.. такива неща![]()
Аз ще го изрежа това, смисъл видеото ще се вижда милиметър над надписа. Аз друго не мога да разбера. Има канали, които качват тези африканските бодибилдъри, как не си търсят правилото и печелят на тях гръб?С тоя сайт на дъното, нищо чудно.
Единствена забележка към видеото - не слагайте надпис Subscribe - няма смисъл при положение че когато човек застане с мишката над бутона се появява голям и четим бутон. По добре е някакво квадратно лого на канала .Мисля, че това е , което търсиш.
Ако някой се интересува все пак от Youtube да кажа, че трябва да внимавате от къде взимате "безплатните" песни, понеже аз взех една, която уж е "безплатна" а на секундата ми пратиха мейл, че нарушавам авторско право, и я смених и всичко е окей за сега.
Качваш го в тубата като прайват, след това ти излиза къде и колко е копирайт. После режеш, което трябва.Ако някой се интересува все пак от Youtube да кажа, че трябва да внимавате от къде взимате "безплатните" песни, понеже аз взех една, която уж е "безплатна" а на секундата ми пратиха мейл, че нарушавам авторско право, и я смених и всичко е окей за сега. Иначе до сега имам около 2,35$ , Едното видео с около 1300 гледания ми е донесло 1,70$.
Точно така правя и аз. Ако е копирайт я сменям, то си има и начини със забързване до колкото знам.Качваш го в тубата като прайват, след това ти излиза къде и колко е копирайт. После режеш, което трябва.
Да, доста от ремиксите нямат авторски, но пък е хубаво да помогнеш на канала, който е качил дадения ремикс, щото и той помага на теб по този начин.Ремикси мисля. че не са проблем. Също и под 20 сек.
Ясно. Ако имаш някакви идеи може да ти дам някакви съвети, не казвам, че знам кой знае какво, но може би биха ти били полезни. Ако с нещо можеш да помогнем, пиши тук, както и всеки друг.ООО аз не съм в ниша, просто знам някои неща от малкото време прекарано в тубата. НО ме накара да се замисля!
Не знам 1 абонат дали ще ти помогне, но ако искаш сподели линк да се събскрайбна. Голяма простотия... Искат богатите ( големите канали ) да продължават да си развяват коня, а бедните ( малките канали) да залязват... Трябваха ми 15-20$ за да изтегля.. Така и не ги стигнах.. .Ново 5 или по-скоро 1000 от youtube: On February 20th, 2018, we’ll also implement this threshold across existing channels on the platform, to allow for a 30 day grace period. On that date, channels with fewer than 1,000 subs or 4,000 watch hours will no longer be able to earn money on YouTube.
И така - от 20 февруари трябва да имаме 1000 абонирани за да вървят приходите. Някой да желае размяна - subscribe за subscribe?