Темата е малко стара, но и до днес ме човърка да правя клипове, и да получавам някакви приходи. Гледанията предимно ще са от чужденци ( Tier 1-2 страни ) , понеже плащат повече, ще взимам аудио от този канал - https://www.youtube.com/user/NoCopyrightSounds и за реклама ще ползвам 2 социални мрежи ( VK и Instagram ) . Не се надявам на суми от $$$ , но все някак се започва. Обаче имам нужда от голяма помощ с това, как да си монетизирам клиповете, да се свържа с адсенс и да получавам приходи. Нямам представа те как плащат, и имат ли изобщо някакъв минимум. Ще се радвам много, ако някой вземе участие и ме насочи към тези отговори.
Ще ми бъде хоби да правя такива клипове, наскоро около месец един канал започна да качва клипове, и събра на видео 13К гледания, което е много прилично. Но все пак направи видео за боксьор, който го обичат много и от там са гледанията. Е, с нетърпение очаквам вашите отговори.
Ще ми бъде хоби да правя такива клипове, наскоро около месец един канал започна да качва клипове, и събра на видео 13К гледания, което е много прилично. Но все пак направи видео за боксьор, който го обичат много и от там са гледанията. Е, с нетърпение очаквам вашите отговори.