KINGCREW1337
Member
За миксовете е възможно, понеже има обработка и yt не го засича, въпреки това би трябвало да е забранено.
Много сложно го удари, нема кой да те разбере - как така правиш неща за без пари?!Ето например пускам прости неща - за прости хора, които ми носят пари, от друга страна имам инстаграм страници, където качвам оригинален контент, пари не правя и не очаквам - щот го правя за кеф.
И аз се замислям за youtube. Защо това момче като качва свободно авторски песни и прави миксове с тях няма проблеми с автоските права ???
https://www.youtube.com/user/angelov9030/videos
Тука има още 1 канал, канал който качва Слави
Хората ти дават просто примери, за да ти стане по-ясно, но ти веднага започваш да ги обсъждаш (примерите)
Започни каквото си решил и пробвай. Това не е някакво вложение, че да го мислиш толкова много.
Исках някой , който е наясно да каже как да се свържа към Адсенс...
Ще видим какво ще стане... Музиката уж е от канал, който не важели авторските права, смисъл че пишеш името на песента и по тоя начин ги препращаш към техния канал... Утре ще го кача, дано има успех...Браво. Да, можеш, но внимавай, Ютуб са идиоти понякога и могат да направят проблем за някоя снимка или песен или част от песен, т.е. за нищо.