Sowis Active Member 26 Октомври 2018 #201 Имам Ютуб канал с 1700 абоната, готов за кандидатстване в адсенс. Но не знам как вървят цените, някой продавал ли е?
Имам Ютуб канал с 1700 абоната, готов за кандидатстване в адсенс. Но не знам как вървят цените, някой продавал ли е?
webmast367 Well-Known Member 26 Октомври 2018 #202 Sowis каза: Имам Ютуб канал с 1700 абоната, готов за кандидатстване в адсенс. Но не знам как вървят цените, някой продавал ли е? Увеличете... Каква цена му търсиш? Едно нещо струва толкова на колкото си склонен да го продадеш, или по вероятно, толкова колкото някой е склонен да плати!
Sowis каза: Имам Ютуб канал с 1700 абоната, готов за кандидатстване в адсенс. Но не знам как вървят цените, някой продавал ли е? Увеличете... Каква цена му търсиш? Едно нещо струва толкова на колкото си склонен да го продадеш, или по вероятно, толкова колкото някой е склонен да плати!
Sowis Active Member 26 Октомври 2018 #203 webmast367 каза: Каква цена му търсиш? Едно нещо струва толкова на колкото си склонен да го продадеш, или по вероятно, толкова колкото някой е склонен да плати! Увеличете... И... Колко си склонен да дадеш? Ама на ЛС ми кажи
webmast367 каза: Каква цена му търсиш? Едно нещо струва толкова на колкото си склонен да го продадеш, или по вероятно, толкова колкото някой е склонен да плати! Увеличете... И... Колко си склонен да дадеш? Ама на ЛС ми кажи