Украйна - Русия какво ви е мнението

@fast_and_the_curious смееш се ама като ти падне социалния рейтинг ще видиш. Remind вече от толкова псуване тря да в с минус, ама той пък псува поддръжници на Русия, така че може и да е с + и да пазарува с промоция от магазина. Не знам ..
 
@fast_and_the_curious смееш се ама като ти падне социалния рейтинг ще видиш. Remind вече от толкова псуване тря да в с минус, ама той пък псува поддръжници на Русия, така че може и да е с + и да пазарува с промоция от магазина. Не знам ..
Шегата на страна, но съм сигурен, че ако кацна в Китай ще ме арестуват веднага. Добре че нямам никакво желание да ходя там.
 
Шегата на страна, но съм сигурен, че ако кацна в Китай ще ме арестуват веднага. Добре че нямам никакво желание да ходя там.
Че какво му е на Китай?
Няма тарикати, няма крадци.
Не си хвърлят боклуците на улицата.
 
Че какво му е на Китай?
Няма тарикати, няма крадци.
Не си хвърлят боклуците на улицата.
В момента имам друга работа и не ми се навлиза в някакви подробности. Но нещата, които си изброил далеч не са така - хигиената там е толкова ниска, че хората се къпят, ядат, уринират (и др) на улицата (не навсякъде разбира се). Ако тръгнат да те отвличат / бият / убиват никой няма да си мръдне пръста. Ако кажеш нещо срещу правителството (както в Русия btw) ще те арестуват и ще изчезнеш.

Нямаш право на собственост на земята и още безброй други причини. На мен си ми харесва в Европа и в частност България, но без малоумните ни сънародници, от които се срамувам - говоря за крайните конспиратори като нанди, тези с кеймтрейлса и като цяло гласоподавателите на израждане.

Писал съм доста против Китай, смятам че social score-a ми там е отрицателен и ще ме имат за някакъв враг на народа.
 
Некъв био-отпадък се срамувал от мен... Аз пък не се срамувам заради простите, които ги мързи да мислят и да се информират.

Ето още един конспиратор, който казва, че никой не може да се ебава с Русия.

 
потвърждение, че зеленото ла*но е холограма от февруари насам:

 
Некъв казал на Путенчо, че в маршрута на камиона дето светна на моста била и България.

Мда, камиона никога не е бил на моста. Тру. Ама..

...то тва става ясно и от статиите на лъжливите пропагандатори.
Тоя "некъв" е председателя на Следствения комитет на Русия, който докладва директно на Президента. Той казва, че маршрута на КАМИОНА включва и България. Това се препечатва и цитира във руските и международните медии и ефекта от пропагандата е готов. Извода е, че пропагандата е дори на държавно ниво. Продължавай да си чекваш.
 
потвърждение, че зеленото ла*но е холограма от февруари насам:

Браво, разкри ги. Всички дето ходиха при него и те са холограми, а декора и снимките са в Холивуд. Цялата война всъщност не е реална, а е трейлър на новата версия Age of Empires, маркетинга им кърти, верно. И земята е плоска.
 
Последно редактирано:
Още изпаткали украинци, които посрещат тея дето ги бомбандират всеки ден... да им се чуди човек.


Тука виждаме бомбене по стратегическа инфраструктура - местен пазар. Високоточните ракети отново се доказаха.


Сигурно и холограмата на Зеленски ще иде за мекица...
 
Ти отдавна трябваше да си изхвърчал от форума. Аз никога не съм псувал във форума освен теб май
Ти не спря да дразниш и псуваш всички, а се имаш за много културен.
Накрая ще си пишете двамата с админа
Според мен админа малко по-малко разбира, че това демократично бъдеще/настояще все повече се оформя като новия комунизъм.
 
Писал съм доста против Китай, смятам че social score-a ми там е отрицателен и ще ме имат за някакъв враг на народа.

Некъв био-отпадък се срамувал от мен...
И аз не харесвам Китай, но в случая на фастито съм съгласен с тях. Враговете на човешкият ген. разцвет трябва да се отсяват овреме.
...
Ще ви призная, Нанди Бандиевна, ах, тежко ми на душата, но ще ви призная; в началото таях недоверие към Чича Вова, но с времето сърцето ми омекна и се убедих, че той най-добрия Цар след Иван Грозни. Всъщност, дори да търся, не мога да му намеря кривица.

Дори мангала му е добър!

---
РЕЗУЛТАТИ - МАНГАЛА

[ Mangala-Dhanus ] енергично развитие на хуманистичен мироглед * енергизирано вдъхновение * стремеж към доктринална експанзия * проактивно преподаване-проповядване * насърчава философския глобализъм * шампион на широко разбиране * преследва покровителство

[ Мангала в bhava-9 ] стремеж към доктрина * шампион на парадигматично вярване * стремеж към покровителство * динамично проповядване * философия на иновациите * вярва в завоеванието * агресивни или сексуализирани бащински енергии * доминиращи военни фигури на баща * бащинско поведение, предизвикващо растежа

[Mūla- Mangala -Dhanus ] правила

1-идентичност, цялост, външен вид
8-тайна, скрити сили, неочаквана експлозия, посвещение
karakamsha = Vṛścika-8 опасност, заплаха, бедствие

[ Мангала в bhava-9 ] покровителство, бащинска фигура
[Vladie-dahdie] -- заема емоционално трансформиращ, революционен, откриващ, потенциално непостоянен 8th-from-Chandra

В ролята на патрон и патриарх [9] VVP култивира образ на енергично активно физическо тяло, апортирано, атлетично, състезателно.
Мангала дришти в 12-3-4, вливайки този образ в

Фантазии с 12 спални
3-реклама, публичност
4-националистически чувства

Според wikipedia "Путин често играе имидж на корав човек в медиите."

източник: https://barbarapijan.com/bpa/Politics/Russ_PutinVladimir_1952.htm
--
А някакви мангали са ми направили форума непоносимо супер бавен; но то е нормално за тях.:)
Айде, лека.:)
 
Пък ако случайно ти хрумне да прегледаш изказванията на Борел и как беше оня министъра на бла бла и цифровата независимост на Франция...

BTW за края на септември беше обещал лендлиза да срине всичко до урал. Толерантно изкарах един месец в Гърция, е и десет дена с;ед това не те питах.

Та @ReminD "кога Мaриупол". Ми отдавна, от няколко месеца се скъсват там да строят.
Кажи сега кога най-накря лендлиза??!?! :D
Не бързай, има време. Те имат и други източници на финансиране.

"Тази седмица приложението Action добави опция за закупуване на военни облигации. През трите дни, в които услугата беше отворена, украинците купиха повече от 25 000 ценни книжа от държавата. Това каза вицепремиерът - министър на цифровата трансформация на Украйна Михайло Федоров

„Купувате облигации, парите отиват в бюджета. След това се изчисляват армията, медицината, заплатите на военните. Всяка гривна, всяка облигация е инвестиция в отнемането на градове и територии. Купувайки облигации, вие не само подкрепяте държавата, но и печелите. В крайна сметка облигациите работят като депозит. Първо инвестирате пари и след това ги връщате с лихвите“, каза Федоров.
..
Само ден след старта украинците купиха военни облигации в Diya за над 12 милиона гривни. Най-популярни бяха облигациите на Донецк и Мариупол. "

До година-две Мариупол е готов. 100%
 
Според вас пестенето на ток ще свали ли инфлацията ?
Ако я свали бихте ли пестили ток ?
Аз да
Според мен, Митак...тия които се имаме за по-нормални, без да го целим, уравновесяваме нещата.
 
  • Like
Реакции: OSH
Международната общност осъди анексирането от Русия на 4 украински територии. Беларус, Сирия, Северна Корея и Никарагуа гласуват против резолюцията, Сърбия гласува за, Китай и Индия са се въздържали, Иран и Венецуела въобще не са гласували, сигурно е трябвало да ползват тоалетната.
Русия лобираше за провеждане на скрито гласуване, което им беше отказано. Още повече страни гласуват в полза на Украйна за разлика от предишното гласуване. ООН призовава Русия да напусне територията на Украйна.

Fe5UrmjXoA8qfuF
 

Горе