Писал съм доста против Китай, смятам че social score-a ми там е отрицателен и ще ме имат за някакъв враг на народа.
Некъв био-отпадък се срамувал от мен...
И аз не харесвам Китай, но в случая на фастито съм съгласен с тях. Враговете на човешкият ген. разцвет трябва да се отсяват овреме.
...
Ще ви призная, Нанди Бандиевна, ах, тежко ми на душата, но ще ви призная; в началото таях недоверие към Чича Вова, но с времето сърцето ми омекна и се убедих, че той най-добрия Цар след Иван Грозни. Всъщност, дори да търся, не мога да му намеря кривица.
Дори мангала му е добър!
---
РЕЗУЛТАТИ - МАНГАЛА
[ Mangala-Dhanus ] енергично развитие на хуманистичен мироглед * енергизирано вдъхновение * стремеж към доктринална експанзия * проактивно преподаване-проповядване * насърчава философския глобализъм * шампион на широко разбиране * преследва покровителство
[ Мангала в bhava-9 ] стремеж към доктрина * шампион на парадигматично вярване * стремеж към покровителство * динамично проповядване * философия на иновациите * вярва в завоеванието * агресивни или сексуализирани бащински енергии * доминиращи военни фигури на баща * бащинско поведение, предизвикващо растежа
[Mūla- Mangala -Dhanus ] правила
1-идентичност, цялост, външен вид
8-тайна, скрити сили, неочаквана експлозия, посвещение
karakamsha = Vṛścika-8 опасност, заплаха, бедствие
[ Мангала в bhava-9 ] покровителство, бащинска фигура
[Vladie-dahdie] -- заема емоционално трансформиращ, революционен, откриващ, потенциално непостоянен 8th-from-Chandra
В ролята на патрон и патриарх [9] VVP култивира образ на енергично активно физическо тяло, апортирано, атлетично, състезателно.
Мангала дришти в 12-3-4, вливайки този образ в
Фантазии с 12 спални
3-реклама, публичност
4-националистически чувства
Според wikipedia "Путин често играе имидж на корав човек в медиите."
източник:
https://barbarapijan.com/bpa/Politics/Russ_PutinVladimir_1952.htm
--
А някакви мангали са ми направили форума непоносимо супер бавен; но то е нормално за тях.
Айде, лека.