Избори за Народно Събрание 11 юли 2021 г.

Ще гласувам за:

  • ГЕРБ – СДС

  • ИМА ТАКЪВ НАРОД

  • БСП ЗА БЪЛГАРИЯ

  • ДВИЖЕНИЕ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ

  • ДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ

  • ИЗПРАВИ СЕ! МУТРИ ВЪН

  • БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ

  • БЪЛГАРСКО ЛЯТО (Божков)

  • АТАКА

  • ВЪЗРАЖДАНЕ

  • РЕПУБЛИКАНЦИ ЗА БЪЛГАРИЯ (Цв. Цветанов)

  • Всички са маскари. Няма да гласувам!

  • Друга партия

  • БОНУС ПАРТИЯ: ЛЯВ СЪЮЗ ЗА ЧИСТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА - ЖАН ВИДЕНОВ


Резултатите ще са видими само след гласуване.
Разликата е там , че тогава се знаеше много малко и хората без това се страхуваха.. сега никой не може да държи младите , а и тези тогава са имали пари, сега вече не чак толкова много.. ахахха
Напротив, знаеше се точно толкова. Става въпрос за началото на годината. И тогава бяха напълно затворени от есента. Аз ги подкрепях, докато не видях жалката сбирщина, която симулираше протест - тогава. Сега, когато не се налага да рипат срещу тиквун, са по-дейни и активни. Мисля си, че протестът е политически организиран от пп ГРОБ.
 
Напротив, знаеше се точно толкова. Става въпрос за началото на годината. И тогава бяха напълно затворени от есента. Аз ги подкрепях, докато не видях жалката сбирщина, която симулираше протест - тогава. Сега, когато не се налага да рипат срещу тиквун, са по-дейни и активни. Мисля си, че протестът е политически организиран от пп ГРОБ.

Доста "политически организирани" протести предстоят, предполагам февруари-март ще се ескалира като дойдат сметките. Доколкото разбирам, но не ги следя нещата, разликата е, че този път и пари нямат гарантирани, тоест те вече ги затвориха барове/дискотеки, обаче в същото време никакви компенсации или бъркам? Всъщност доста сериозни ресторанти и вериги като цяло виждам, че протестират и даже затварят през деня като форма на протест, така че най-вероятно има защо да го правят.

Точно преди, в началото на годината, имаше някакво разделение в гилдията, а сега са обединени всичките като никой път, тва едва ли става щото някой ги организира политически, ако ставаше толкова лесно реални конкуренти в бизнеса да се обединят в името на една партия...
 
и даже затварят през деня като форма на протест
Има логика в това протестно действие!
На мен ако ми кажат, че ще ме застрелят, веднага ще се обеся в знак на протест. :D :D :D
 
тези от служебното правителство са егати идиотите.. Спряха всичко цялата държава спря да работи.. Бойко можеше да краде много, но поне строеше магистрали, което много важно.. Сега правят някакви разкрития за незаконни строежи на магистрали.. ахах е какво по хубаво от това да ти строят предварително.. щели да чакат разрешителни незнам си какво.. дай на хората да продължават да строят пък ти недей да крадеш.. щом Бойко правел магистралата за 17 МЛН. ЛВ. на 1 километър, ти направи за 1.7 МЛН. ЛВ на километър, но не спирай просто направи всичко на реални цени..

супер идиоти са и за 3 месеца ще затънем още повече с тези министри.. Аз не виждам да са направили нещо за нас последните 4 месеца освен да разкриват някакви глупости.. хлябът се вдигна при нас.. вдигна се баничката, кифлата , че дори кафето се вдигна :( Откакто дойде служебното правителство дойде нафтадата от 1.80 лв.. за 3-4 месеца в момента е 2.30 лв..
Гласувай за Магарешки и ще имаш нафта за 1.50, ама зимата може и да замръзне малко :D
 
Само като се сетя, почвам да се смея.
Незаконните магистрали можело да бъдат разрушени.
Няма нищо смешно. Не "може", а със сигурност ще бъдат разрушени от първия по-проливен дъжд. Все пак знаем кой и как ги е правил. ;)
 
Разтоварваме евраците от ловните хижи, че Мая и Дъбъ са тръгнали да ги търсят... А това знаеш ли колко хижи и чекмеджета са няколко трилиона, и ги носим на Американците да им живне икономиката а после Бойче от лихвите ще направи законни пари, за нови магистрали и язовири.

Иначе по милион ни раздадоха аванс и малко почивка преди вода ноември, че там вече яко кинти....
 
ГЕРБ нямат ли нови опорки или просто спряха парите за тролене?
Точно тия са фрашкани с пари, 12 години пълнене на черните каси - смятай за колко нули говорим отзад. Иначе сега вероятно Pi Ar Sevi Boiko пише новата стратегия. После ще я изпраща по мейлите и се почва. Tipin-чето в момента изчаква, за да му кажат какво да пише.
 
След като президентът е длъжен да разпусне НС и да назначи служебно правителство, с което казва, че е готов, на мен лично ми е интересно дали ще смени кабинета или само някои министри. И още по-интересно - кои? :)
 
Рашков преди много месеци: Още днес ще ви дам доказателства за подслушванията на протестиращи, лидерите на протестиращите партии, та дори на служебния министър.
Председателя на комисията за подслушванията Хаджигенов днес - доклада е тайна и не мога да го кажа публично.
Ива Митева днес обяви, че лично е звъняла по обед да пита защо Асен Василев отказва да отговори за Спецов.
Вчера Василев и Петков бяха в Раднево и лъгаха 8 хиляди миньори, че няма да затварят мините, въпреки подписаната Зелена сделка. И продължават да овладяват паричните ресурси на държавата.
Нинова чака, дали Радев и Петков ще са заедно и дали ще крадат гласове от БСП.
Партиите на протеста се изподраха, а от ГЕРБ се смеят.
ИТН ще бъдат на 4-5 място на изборите.
Явор Дачков: Да не си мислите, че Петков и Василев ща правят коалиция с БСП? Ще я направят с ГЕРБ разбира се.
 
Еее, па щом подлогата Дачков е казал, значи е така.

Обаче юзерът tipin troll Boiko кефи с термини като "овладяват паричните ресурси на държавата". Все пак доскоро паричните ресурси се управляваха много прецизно, честно и прозрачно. ;)
 
Петков и Василев не са включени в новото служебно правителство, което значи само едно! Новата партия на Радев идва. Моите съболезнования за гроб, белия кон е все по далеко, а Бай Ставри все по близо :D
 
 
Да ама има много важно нещо.. хаха до сега всички медии ги следяха щото всички партии и всички им ръкопляскаха , защото "уж" разкриваха някакви работи , макар че според мен ако е имало толкова незаконни работи и кражби защо даже не ги разпитват..
Сега всеки ще си гледа собствената партийта.. и тези момчета за 2 месеца
е си загубят рейтинга, няма да вземат това което се говори.. може би едни 5-6 процента замянка на МАЯ И ХАДЖИто.
Ще видите че нищо няма да се получи..
Освен това.. никой незнае колко реално са направили до сега? Аз не виждам да е направено нещо за хората? Да не би стоките да не са вдигнаха.. И тия са крадци по друг начин ахах даже повече са крадяли и от Бойко .. да не се окаже че колата на шефа на БНБ сега е собственост на братовчеда на КИРИЛ ПЕТКОВ
 
даже повече са крадяли и от Бойко
Ти сериозно ли? За 6 месеца са откраднали повече отколкото тиквун за 12 години??? Ама с гъзовете си говорите вече... То с това и мислите явно.
 
Ти сериозно ли? За 6 месеца са откраднали повече отколкото тиквун за 12 години??? Ама с гъзовете си говорите вече... То с това и мислите явно.
Бойко крадеше докато строи, тези спряха да строят и директно крадат ахахах
 

Горе