От: На 22-ри Ноември на протест.
Как никой не те е карал,нали е изискване и идват на проверка и като нещо не ти е наред и те глобяват.Какво има да му се мисли,как може да се пушии и да няма вентилация,то не е за коментиране,какво имаш впредвид да му мислим навреме като е било?Кой е казал,че ще спират цигарите?То по тая логика дай да не правим нищо,нищо да не захващаме щото кой знае какво ще стане,да мислим само без да правим нищо...съобразяваме се с глупавите изисквания на подобията на институции някви.То по твоята логика дай да не отваряме магазини примерно,защото могат пък да измислят закон клиентите да влизат само по чорапи вътре примерно
Някак си много тъпо звучи,трябва да се действа това е положението и ако не го отменят тоя закон съм им е..л майката ще се пуши и толкова,аз няма да стоя гладен и да държа семейството ми гладно.На българина върви обясни,че не трябва това да прави или онова,няма как да стане Бай Ганьовци сме,тва си е истината.
Водата в България е под всякаква критика,няма изобщо ама никаква база за сравнение с Англия или някоя друга държава.В Англия не им спират водата по 2 пъти в седмицата, нали?(аз съм от Варна).Пукат се тия 100 годишни тръби отвсякъде течове,цялата зема под нас е във вода.Сменят отчасти водопроводи,старите не издържат и се пръскат постоянно..изобщо некадърна работа нямам думии не ми се говори.
Бедността идва от акъла,кажи го това на някой човек който са го съкратили от работа след 20 години стаж и се чуди как да изхрани семейството си.Кажи го на пенсионерите,които като вземат пенсия дават 70% от парите си за лекартсва и с другите 30% ядат и пият цял месец.Още колко примери има...трагична история.
Съжалвам човече ама изобщо не си прав по нито едно направление,ама по нито едно!
Дисекция:
Първи абзац пропускам, няма да намерим съгласие...
Само ще вметна че не бих инвестирал в нищо което свързва тютюнопушене що е обществено заведение. Не ме интересува че всички пушели, че да чупя маса пара за "аквариуми" за пушачи - Никак. Проверяваш как правят по света (сравняваш Англия с България) и виждаш грешката в зародиш - НЕ я правиш.
Като не ти харесва във Варна с проблемната вода - Село, сонда на двора - Вода.
То човек като търси от какво да се оплаква - всичко и всички са виновни.
Представяш ли си пък да сменят канализацията в града ?!?
Целият БВП няма да стигне сигурно...
И защо да няма база за сравнение, след като говорихме за мръсна вода, и вметнах само че тръбите са различни (по добри) и пак е зле ? Никъде не сме сравнявали канализацията...
Ами от акъла идва бедонстта, от никъде другаде.
20 години да работиш и да нямаш стотинка
What the hell, за ракия има всяка вечер, но за хляб няма като те съкратят - така ли ?
Нали не мислиш и че съм от епруветка, имам възрастни роднини - но страданието си е по тяхна вина, също са консумирали толкова много пари алкохол, разчитайки на пенсия един слънчев ден. Пак до акъл опира, но не си признаваме че сме прост народ - Никога.
Достатъчно съм плащал, и все още плащам за Пенсионерите, макар да не се и надявам да видя пенсия на старини - като тях. Така че чист съм и тук.
Колко примери има, и за какво? За опропастен живот може би ?
Бих искал да слушам ако е възможно за добре планиран такъв.
Кой каквото си направи, за него си го прави. Тия примери с нищо не ме топлят, нито засягат.
Виж, ако живея като тях ще ме засягат яко, но уви - не ми се нрави.
Извинявай ако ти звуча грубо, но самият живот както си го описал и ти си е Груб.
За да съм добре друг ще е зле, и обратно - ако съм зле някой ще е добре.
Послепис:
Бизнес за който говорят пиянки (кръчми в които се пуши), или кафенета (хобито на Българина пушач също) - Не бих се занимавал, не вади пари а ядове. (Както доказваш, оплаквайки се от дългогодишният си труд в каузата)
Поздрави, и без лоши чувства.