АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

От: АЗ ПОДКРЕПЯМ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ПЛАМЕН ОРЕШАРСКИ - ГРАЖДАНСКА ПОДПИСКА

Само не мога да разбера защо пишеш атака с главни букви? Нещо специално ли е?

И не споря. Само ти казвам, че скоро ще живеем под турско робство. Повтарям - турско робство, а не османско владичество или османско присъствие.

И изобщо не ме интересува, кой какво и как се е мазнил преди на турците. Едно е да се мазниш, друго е да им подаряваш.

А сегашните точно това правят. Болния също.

Ама Боко го няма нали?

Абе май много станахте тия дето НЕ подкрепяте правителството ама еди какво си... Все в устата са ви протести, мотести, конспирации, Боко, Моко, Костов и т.н. ай стига бе! Аз не виждам проблем да си кажете, че подкрепяте Сергей Стани шеф и БКП-то или бъркам? Тук като гледам май има хора дето още не са изтрезнели от огромния и фамозен празник 9 септември.

P.S.

Това ми напомня за един колега дето разправяше абе аз не съм от Цска от националния отбор съм, ама кви са тия Левски :)

Може би това разбирам като съвременен национализъм
Орбан към чуждите компании: "Колонизацията свърши"

Унгария е независима и суверенна държава. Епохата на колонизацията приключи. Намаляването на цените на комуналните услуги, премахването на режима на кредитиране в чужда валута и спасяването на семействата и техните жилища са национална кауза за нас
Банките и големите компании, радващи се на монопола си в Унгария, трябва да свикнат с новата ситуация. Те бяха силни и социалистическото правителство се кланяше пред мощта им. Но сега ние сме по-силните и те трябв ада се пригодят към унгарците, а не обратното.

Може би това разбирам като съвременен национализъм
Орбан към чуждите компании: "Колонизацията свърши"

прочетох за партията му и никъде не видях думи като националистическа, националисти и т.н.

аз на това му казвам:"националните интереси преди всичко", а не национализъм
може да кажеш, че е едно и също
но първото звучи по-добре, а с второ няма да постигнеш нищо

Де да знам кво си чел, каква партия е според тебе, либерална, демокритическа или комунастическа
Ти ги разбираш идеологиите, па аз идеологии не ща, искам съхраняване на българските ценности и морал

Де да знам кво си чел, каква партия е според тебе, либерална, демокритическа или комунистическа
Ти ги разбираш идеологиите, па аз идеологии не ща, искам съхраняване на българските ценности и морал

дясно център са

Унгария взе десен завой
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?article=322552

На първия тур на 11 април ФИДЕС победи управляващите социалисти, като спечели 206 места в 386-местния парламент. Съкрушителното мнозинство ще позволи на формацията да започне дълбоки реформи и да съживи засегнатата от рецесия икономика на страната.

колко познато
и тук десно центристи е*аха майката на социалистите

прочетох още една новина за унгария
тя е от сега
Двете основни опозиционни сили в Унгария се споразумяха за изборите догодина
http://www.mediapool.bg/dvete-osnov...azumyaha-za-izborite-dogodina-news209000.html

"социалистите" търсят обединение защото иначе никога не биха победили

пак нещо познато има.

Социалисти,националисти, партии тип дпс НЯМАТ място в парламента. Защо не си признаете?

Орбан не националист
или ако е, не го е казал сигурно защото е мислил, че това няма д аму помогне?
защо лИ?

Тогава що не викаш "Оставка" пред парламента? :)

Ти викаш ли "ОСТАВКА" и ако викаш, за кой ще гласуваш на предсрочните избори??

дясно център са

колко познато
и тук десно центристи е*аха майката на социалистите

прочетох още една новина за унгария
тя е от сега
Двете основни опозиционни сили в Унгария се споразумяха за изборите догодина
http://www.mediapool.bg/dvete-osnov...azumyaha-za-izborite-dogodina-news209000.html

"социалистите" търсят обединение защото иначе никога не биха победили

пак нещо познато има.

Социалисти,националисти, партии тип дпс НЯМАТ място в парламента. Защо не си признаете?

Орбан не националист
или ако е, не го е казал сигурно защото е мислил, че това няма д аму помогне?
защо лИ?
Абе много се вживяваш в тез идеологии
Хората на запад стачкуват за социални придобивки, да не би да са социалисти
Хората на запад стачкуват за запазване на местното производство, да не са националисти
А тука у нас за кво стачкуват, за повече стягане на коланите и да сложим лентата на отличник на тоз фалшив Европуйски союз

Ти викаш ли "ОСТАВКА" и ако викаш, за кой ще гласуваш на предсрочните избори??

Не ходя да викам там, ама искам оставка. А ще гласувам само на мажоритарни избори, и то ако ме кефи кандидата. Нали съм ви разправял - последно гласувах за Желю Желев.
Така че - отсега викам "Оставка" и за следващите - които и да са :).

Не ходя да викам там, ама искам оставка. А ще гласувам само на мажоритарни избори, и то ако ме кефи кандидата. Нали съм ви разправял - последно гласувах за Желю Желев.
Така че - отсега викам "Оставка" и за следващите - които и да са :).
Баси мамата, ти си имал неква позиция ли ве? па аз та мислех за некъв анархист

Е, хубу де, кАжи си мЪжиротарнио фейвърит, само да не ми речеш Раданчо Кънев:-o

Защо я обясни какъв е проблемът с Раданчо Кънев питам от любопитство, нещо лошо ли ти е направил освен, че е от ДСБ.

Защо я обясни какъв е проблемът с Раданчо Кънев питам от любопитство, нещо лошо ли ти е направил освен, че е от ДСБ.
Защитава ония с широките ануси. Всъщност беше първият сериозен политик (уж), който го направи. Само от това може да си вадиш изводи за това що за човек е и какви цели гони. Защитата на подобни каузи е присъща за крайно-левите политически субекти, каквито са Зелените в реаниматорския блок.

Бате приеми, че просто живеем в такъв свят. Тия с широките ануси ги защитава и конвенцията за защита на правата на човека, ама трябва ли примерно да отречем безброй други положителни неща, които защитава същата конвенция. Абе хора на години сме мислете малко да му се невиди. Радан Кънев няма да тръгне със знамето на Джемини да вее по улицата нали се сещаш...

Хората на запад стачкуват за запазване на местното производство, да не са националисти

ами точно това трябва да е
хората трябва да са националисти

националисти - но не като Волен - той е някакъв псевдо идиот
засрамва държавата пред цял свят - за мен не е националист

не е национализъм и това да скачаш по джамиите
ако това е национализъм - то в такъв вид няма почва у нас

Динтроникс. ти що така изтърва онази му част от статията с монополните компании, те тези монополи там няма как се пръкнат без любимата държавна гаранция. Това което Орабан иска, ако му викаш "националистически" интерес или каквото му викаш, се нарича чисто и просто пазарна икономика и свободен пазар. Виж си член 19 от нашата конституция

Чл. 19. (1) Икономиката на Република България се основава на свободната стопанска инициатива.
(2) Законът създава и гарантира на всички граждани и юридически лица еднакви правни условия за стопанска дейност, като предотвратява злоупотребата с монополизма, нелоялната конкуренция и защитава потребителя.
(3) Инвестициите и стопанската дейност на български и чуждестранни граждани и юридически лица се закрилят от закона.
(4) Законът създава условия за коопериране и други форми на сдружаване на гражданите и юридическите лица за постигане на стопански и социален напредък.

Бате приеми, че просто живеем в такъв свят. Тия с широките ануси ги защитава и конвенцията за защита на правата на човека, ама трябва ли примерно да отречем безброй други положителни неща, които защитава същата конвенция. Абе хора на години сме мислете малко да му се невиди. Радан Кънев няма да тръгне със знамето на Джемини да вее по улицата нали се сещаш...
Батювото, ти ако искаш ги приемай тези неща, но аз не съм на това мнение да се мешат у политиката и да вземат държавни решения, па не ме интересува ква конвенция и т.н.
Аз не ща некой да ми развява знамето на дъгата, а българския трибагреник
Треба да имаш малко аналитична мисъл, за да напрайш генералната констатация, че този гъз не е десно мислещ, ами отявлен евро либераст

искам съхраняване на българските ценности и морал

Таквоз понятие отдавна няма. Европйеските са с пъти по-добри или ако щеш Западните.

Тука на Балканите "ценности и морал" може да е имало преди хилядолетие, но последните години ги няма.

Не случайно онез господа са малко по-на Запад са доста по-добре от нас.

Оти немеца като каже "Идвам в 12.00" той е точно там в 12.00, даже 5 мин по-рано.

Българина като каже "Идвам в 12.00" това значи интервал от 12.00 до 14.00.

Е не се чуди че немеца е по-добър. Затуй веднага прегръщай немските ценности и морал. Ако искаш кинти де и по-добър живот. :lol: :lol: :lol: :lol:

Батювото, ти ако искаш ги приемай тези неща, но аз не съм на това мнение да се мешат у политиката и да вземат държавни решения, па не ме интересува ква конвенция и т.н.
Аз не ща некой да ми развява знамето на дъгата, а българския трибагреник
Треба да имаш малко аналитична мисъл, за да напрайш генералната констатация, че този гъз не е десно мислещ, ами отявлен евро либераст

Е ти голяма логика извади :), че и плю на всички конвенции на които благодарение, живееш като цивилизован човек.

ПЪРВИЯТ политик, който публично защити гей парада, баш си го вее. А това кой какво защитава, мен не ме интересува.

Още, Радан зовеше бясно за интервенция в Сирия, сиреч е на страната на джихадистите.

Кво повече да коментираме.

Горе