АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Re: От: Re: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Ами живея където си искам, а ти подавай документи да емигрираш и се моли на сульо и пульо като втора ръка човек. Аз ли съм ти виновен, че си тъп дотолкова, че дори не можеш да провериш как обстоят нещата?

У чутурата му само комунисти и сталинисти, егати тъпунгера.

А у твая чутора, що находится? Любов към путину и родино? Или само чист и невинен национализъм с леки имперски носталгични нюанси?
Кои сме ние пред теб с великата руска кръв във вените? Който знае всичко умен и мъдър?
За мен в случая тъпунгера с дървената чутура си ти... Заблуден идиот парадиращ някакви бленувани идеи от които той няма да спечели нищо, но се чувства част от някаква голяма игра и това го кара да получава ерекция?
Ако не е така, не разбирам причината за вманиачената ти и идиотизирана ПРОПАГАНДА В ПОЛЗА НА ПУТИН?

И не, не живееш където искаш сигурен съм :) Живееш там където можеш да си позволиш... Има разлика нали?

От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Абе в кво си сигурен се видя. Все едно са те извадили от некое гробище и не можеш да разбереш, че светът не е това, в което ти живееш, а е много по-различен.

Говорят в темата за Русия, отговарям за Русия. Нормално е да знам повече и за Русия и за света (най-малкото от жизнения си опит, образованието и това, че живея в три страни и мога да ги сравня с очите си). Съпровождам знанията си със съответните данни и факти в подкрепа на това. Нещо против?

Ако не знаеш нещо и ти е интересно - питай, както се вижда на нормални питания отговарям нормално. Ама да ми излизаш с лигавщините си за сталинисти и кви ли не други - извинявай. Сери си в кочинката и не ми се мяркай.

Re: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Абе в кво си сигурен се видя. Все едно са те извадили от некое гробище и не можеш да разбереш, че светът не е това, в което ти живееш, а е много по-различен.

Говорят в темата за Русия, отговарям за Русия. Нормално е да знам повече и съпровождам знанията си със съответните данни и факти в подкрепа на това. Нещо против?

Изваден ъсм от гробище, защото не споделям ртвоите виждания?
Кой е тесногръдия дивак в случая аз или ти?
Кой е вманиачен по темата аз или ти ?
Кой обижда в темата аз или ти ?

И после изведнъж ние сме диваците, а ти си кой? Великият ТОЙ, който ще ни покаже верния път и ще ни научи да виждаме нещата правилно дори и ако се наложи да ни го набие в "чутурите"?

И ако пак мислиш че аз съм дивака мога тогава да ти кажа само едно / като дивак на цивилизован руснак /:
ФОСТАТАААААА ПА РУСКИИИЙЙЙЙ!

/патамуща това лято силно се надявам на поне 5 нови "цивилоизовани" туристки да го направя, както виждаш за целта си тренирам руския език и общата култура/

От: Re: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Изваден ъсм от гробище, защото не споделям ртвоите виждания?
Кой е тесногръдия дивак в случая аз или ти?
Кой е вманиачен по темата аз или ти ?
Кой обижда в темата аз или ти ?

И после изведнъж ние сме диваците, а ти си кой? Великият ТОЙ, който ще ни покаже верния път и ще ни научи да виждаме нещата правилно дори и ако се наложи да ни го набие в "чутурите"?

И ако пак мислиш че аз съм дивака мога тогава да ти кажа само едно:
ФОСТАТАААААА ПА РУСКИИИЙЙЙЙ!

Казах ти вече, чети преди да пишеш.

Изваден си от гробище, защото в чутурата ти няма познания, а лозунги. От теб не чета факти, а много удивителни, CAPS LOCK и опити да сереш. Не можеш да пишеш на собствения си език, неграмотен си и се държиш като троглодит. А ако ще ми се правиш на голям посерко , то дори и на родния ти език мога да те нареждам половин час повече от майка ти. Но не е това целта на темата. Бегай у кофата, некое блогче и си сери там. А ако се оправиш и имаш да споделиш нещо ценно в темата - заповядай.

Казах ти вече, чети преди да пишеш.

Изваден си от гробище, защото в чутурата ти няма познания, а лозунги. От теб не чета факти, а много удивителни, CAPS LOCK и опити да сереш. Не можеш да пишеш на собствения си език, неграмотен си и се държиш като троглодит. А ако ще ми се правиш на голям посерко , то дори и на родния ти език мога да те нареждам половин час повече от майка ти. Но не е това целта на темата. Бегай у кофата, некое блогче и си сери там. А ако се оправиш и имаш да споделиш нещо ценно в темата - заповядай.

Като гледам май само се хвалиш, но не виждам да ме нареждаш много?
Само обиждаш и казваш че всеки който не те харесва теб и разбиранията ти е тъпанар?
И защо намеси моята майка?
Нещо те е обидила жената? Или си извратен?
И после пак излязох посерко, понеже имаш проблем с майка ми ли? не те разбрах? да не би да имаш нещо ФОСТАТА? :oops:

Ну закрой двер пахнет що ли...

От: Re: От: Re: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Като гледам май само се хвалиш, но не виждам да ме нареждаш много?
Само обиждаш и казваш че всеки който не те харесва теб и разбиранията ти е тъпанар?
И защо намеси моята майка?
Нещо те е обидила жената? Или си извратен?
И после пак излязох посерко, понеже имаш проблем с майка ми ли? не те разбрах? да не би да имаш нещо ФОСТАТА? :oops:

Ну закрой двер пахнет що ли...

Не, просто не ми е приятно като видя тъпи хора в полезна тема.

В темата има достатъчно хора, с които се разминаваме в някои виждания. Е с redrum си спорим постоянно. Но се аргументираме с факти и на мен поне ми е интересно да спорим, защото и аз научавам подробности.

Докато такива като теб или като ахмака под теб за какво са ми? Ни приемат, ни предават. Досадни мърльовци, с две думи.

Re: От: Re: От: Re: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Не, просто не ми е приятно като видя тъпи хора в полезна тема.

В темата има достатъчно хора, с които се разминаваме в някои виждания. Е с redrum си спорим постоянно. Но се аргументираме с факти и на мен поне ми е интересно да спорим, защото и аз научавам подробности.

Докато такива като теб или като ахмака под теб за какво са ми? Ни приемат, ни предават. Досадни мърльовци, с две думи.

Пак не обясни защо да съм тъп, защото не мисля по същия начин като теб? Защото виждам нещата различно, защото путин не ми е секси ли?
Обясни защо намесваш майка ми? Защо ме обиждаш?
АЗ казвам ли ти че си руски педеразист, само защото се дървиш на портртрети на путин? и всички които не маструбираме на неговите речи от тубето сме тъпи според теб?

Голям националист се извъди, голям застъпник, голям идеолог и моралист.

Ходи раздавай интелекта си и първа помощ тогава в украйна вместо да се гнусиш тук сред такива ахмаци и майки с разбити от ЧУКУНДУРИТЕ на децта си минджи?

И темата беше полезна, преди да изсерете 80 страници ПРО РУСКА ПРОПАГАНДА И да обиждате всичко които не са на едно мнение с вас.
Ти май обърка форума със сибирски?

От: Re: От: Re: От: Re: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Пак не обясни защо да съм тъп, защото не мисля по същия начин като теб? Защото виждам нещата различно, защото путин не ми е секси ли?
Обясни защо намесваш майка ми? Защо ме обиждаш?
АЗ казвам ли ти че си руски педеразист, само защото се дървиш на портртрети на путин? и всички които не маструбираме на неговите речи от тубето сме тъпи според теб?

Голям националист с еизвъди, голям застъпник, голям идеолог и моралист.
Ходи раздавай интелекта си и първа помощ тогава в украйна вместо да се гнусиш тук сред такива ахмаци и майки с разбити от ЧУКУНДУРИТЕ на децта си минджи?

Пак ти обяснявам.

Ти не мислиш различно. В тази тема поне изобщо не мислиш. Спор се води като дадено твърдение се аргументира.

Ето например кви сталинисти те мъчат в 21 век? Русия е страна с пазарна икономика, Путин е консерватор, социалистите са в опозиция. Поне кажи - иам сталинисти, защото по еди кви си данни еди кво си еди що си. Ама ти не правиш така.
Чудиш се как да обидиш или да засегнеш, а недоволстваш когато ти се връща.

За ахмака - същата работа. На руски бляди означава курви. Представи си ситуация, в която аз започна изречение с "българските курви". За какво да си говориш сериозно с подобен мушморок? Пускаш го по пързалката или максимум да му теглиш една майна. Това и правя.

А аз как да се държа с теб след пороя обиди последвали обвинението в имбиционизъм?
ДА ти се радвам и да питам майка ми дали иска да се съзтезавате по нареждане?

Аmoun, прави ми впечатление, че като започнеш да обиждаш и все на сексуални намеци и псувни го избиваш.
Както ти се притесняваш за мен по-назад, за което благодаря, разбира се, така и аз се запритесних сега за теб да нямаш
някакви проблеми, че все са ти едни такива... специфични изблиците. Дано да не съм познал,
но за съжаление така изглеждат нещата на пръв прочит.

От: Re: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

А аз как да се държа с теб след пороя обиди последвали обвинението в имбиционизъм?
ДА ти се радвам и да питам майка ми дали иска да се съзтезавате по нареждане?

Ами първо започни с това да не бъркаш причини и следствие. Аз да съм се обръщал в тази тема към теб първи? Да съм те обиждал първи?

Оправи си държанието до такава степен, до каквато искаш останалите да се държат с теб.

Re: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Аmoun, прави ми впечатление, че като започнеш да обиждаш и все на сексуални намеци и псувни го избиваш.
Както ти се притесняваш за мен по-назад, за което благодаря, разбира се, така и аз се запритесних сега за теб да нямаш
някакви проблеми, че все са ти едни такива... специфични изблиците. Дано да не съм познал,
но за съжаление така изглеждат нещата на пръв прочит.

А на мен ми направи вчепетление че страна взе да се мери с майка ми, а на теб?

Спрете да серете в темата! Тя е за Украйна и Русия. На който не му харесва, да не я чете. Ебати тъпия спам с неща писани 100000000 пъти.

Е и аз това искам, да разчистят и даоставят за събитията информация, какво ми се мята 80 страници спам в темата тои какви ли не отклонения бяха, а няма никакви новини?????????

От: Re: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

А на мен ми направи вчепетление че страна взе да се мери с майка ми, а на теб?
Е, ти от пост 2050 си се заканил всичките да ни "таковаш", и във всеки следващ пост.:)
Лошо ти влияят май новите насоки за евроценности. По-точно - буйно ти влияят.:)
Изречението за майка ти го прочети още веднъж, може и да го разбереш правилно и да не се палиш толкова.

От: Re: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Е и аз това искам, да разчистят и даоставят за събитията информация, какво ми се мята 80 страници спам в темата тои какви ли не отклонения бяха, а няма никакви новини?????????

Е като искаш - давай информация, нали това чакаме всички. Спори и се аргументирай в спора. Кво си седнал с тези въпросителни и заплахи, че ще осираш темата?

Казвам някакви неща и привеждам аргументи и линкове защо е така или защо смятам, че е така. Ама на теб не ти харесват... Като не ти харесват - опровергай ме по същия начин, а не да ми се репчиш безмислено и шумно с лозунги от паноптикума.

Е, ти от пост 2050 си се заканил всичките да ни "таковаш", и във всеки следващ пост.:)
Лошо ти влияят май новите насоки за евроценности.:)
Изречението за майка ти го прочети още веднъж, може и да го разбереш правилно и да не се палиш толкова.

Ако се бях запалил... в търсачката на форума примери за майки много...

Но питам, защото гледам че всеки се вчепетлява от неща които го вълнуват, а ти пак от секса се вчепетли та.... нещо май ти си назор ми се чини :lol: :lol: :lol: / три за радост на страна :)/

Re: От: Re: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Е като искаш - давай информация, нали това чакаме всички. Спори и се аргументирай в спора. Кво си седнал с тези въпросителни и заплахи, че ще осираш темата?

Не искам да споря, искам информация какво става, не колко коли се правят в нидерландия
и каква бира пият в бора бора.

От: Re: От: Re: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Ако се бях запалил... в търсачката на форума примери за майки много...

Но питам, защото гледам че всеки се вчепетлява от неща които го вълнуват, а ти пак от секса се вчепетли та.... нещо май ти си назор ми се чини :lol: :lol: :lol: / три за радост на страна :)/
Не можех ме хвана по този параграф, тц, като по часовник съм. Да му мислят неженените.:)

Търся новини, но освен, че Украйна ще трябва да предплаща за газ от утре, друго не намирам.:rolleyes:

Горе