АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

От: Re: От: Re: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Не искам да споря, искам информация какво става, не колко коли се правят в нидерландия
и каква бира пият в бора бора.
Е тогава що ми се косиш? Математика и подобни ми пускат удобни топки на форхенда кво било еди къде си - отигравам ги. Кво да ги правя, че влизат с плавници в пустиня? Но през останалото време повечето участници в тази тема обсъждаме новините. И едва ли и на другите им е приятно като почнат две страници нареждания само защото на некой му избили чивиите и не му харесва.

Re: От: Re: От: Re: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Е тогава що ми се косиш? Математика и подобни ми пускат удобни топки на форхенда кво било еди къде си - отигравам ги. Кво да ги правя, че влизат с плавници в пустиня? Но през останалото време повечето участници в тази тема обсъждаме новините. И едва ли и на другите им е приятно като почнат две страници нареждания само защото на некой му избили чивиите и не му харесва.

Не така си мислиш ти, а реално започваш да им се перчиш и да се правите на мъже и преебавате темата. Имаш вина точно колкото и те.
Ти правиш по две страници мнения защото не ти дъжи нервата.
Помили и погледни назад, а аз отивам другаде?

От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Спрете да серете в темата! Тя е за Украйна и Русия. На който не му харесва, да не я чете. Ебати тъпия спам с неща писани 100000000 пъти.
Темата според заглавието си е за Украйна и за некви руснаци де били влезли в нея.

... А на практика се превърна в тема почти изключително за Русия :) .

Голяма блъсканица за кандидати за президенти на Украйна - 21 човека при първоначални 23.:-o
Ярош и той кандидат.

http://ria.ru/world/20140509/1007066846.html

Имате ли спомен при нас по колко са били по избори, че аз не съм толкова паметлив.

От: Re: От: Re: От: Re: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Не така си мислиш ти, а реално започваш да им се перчиш и да се правите на мъже и преебавате темата. Имаш вина точно колкото и те.
Ти правиш по две страници мнения защото не ти дъжи нервата.
Помили и погледни назад, а аз отивам другаде?

Ми пак ти казвам, наричаш перчене данните, които давам. Пък и не ти отива, замисли се все пак, че в България всички сте братовчеди. И е много вероятно да знам как се беше натоварил психически още преди да съществува този форум.

Единствената ми емоция от час и половина е, че си честитихме по Скайп празника с роднини и приятели. А дудненето с теб е между другото - ни обилие от препинателни знаци, ни емотикони от моя страна в темата няма.

10277144_697944140267658_5803565501115025584_n.jpg

Само не разбрах, защо няколко човека осрахте темата??? Като не ви харесва да се говори за Русия и Украйна бегайте си пуснете едно видео с Обама и лъскайте бастуна. Някак си ако може модератор да изтрие тъпанарските постове и да останат тези с информацията

От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Голяма блъсканица за кандидати за президенти на Украйна - 21 човека при първоначални 23.:-o
Ярош и той кандидат.

Путин поне каза, че първо трябва си оправят Конституцията, за да знаят хората с какви права ще се ползват и Президента, и те.

Обаче аз хич не съм толкова благ колкото него. Донбас на тези избори няма да гласува, а кандидатите на ЮИ ги пребиваха по кампаниите и дори не им пускаха кандидатските изявления по украинските телевизии.

Това няма как да са нормални президентски избори, просто няма време до 25 май да се оправят. Да не говорим за референдума на 11 май, който най-вероятно ще се състои и ще стане мазало.

Тимошенко пък (тя няма как да спечели пред Порошенко) заплаши, че ако не спечели щяла да прави "нова революция". Тя също има сметка да ги отлага.

Re: От: Re: От: Re: От: Re: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Ми пак ти казвам, наричаш перчене данните, които давам. Пък и не ти отива, замисли се все пак, че в България всички сте братовчеди. И е много вероятно да знам как се беше натоварил психически още преди да съществува този форум.

Единствената ми емоция от час и половина е, че си честитихме по Скайп празника с роднини и приятели. А дудненето с теб е между другото - ни обилие от препинателни знаци, ни емотикони от моя страна в темата няма.

Абе легльооо
ти до преди 15 минути ОБИЖДА и се пеняви, сега нямал емоциии.
Познавал бил братовчеди, бъркаш аз братовчеди цигани нямам...
Ти какви татари познаваш си е твоя работа,
емотиконите ги слагам така както ти обидите,
Изтрий си пяната по устата и се замисли
какви данни си дал в този си пост или в поредишните ти 20 поста ?
Освен да ОБИЖДАШ да се перчиш и да ми дуднеш колко велики са руснаците и как трябва ни е да им се кланяме и да искаме да сме им провинция.
Нямаш обилие от нищо, защото ти е слаба фантастиката, нямаш виждане на нещата, нямаш си идеи, Зомбиш само и си промиваш закърнелия мозък, ти си като религиозен идиот, бог е велик той така каза той така иска...
А на мен ми е между другото и за манията ти към русия и путинолюбието, но ми е забавно да ти се кефя как се опитваш да се правиш на сдържан и интелигентен, но нещо не ти с еполучава и ти изплува злобната душица още от първото изказване :lol:
:lol:

От: Re: От: Re: От: Re: От: Re: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

бегай легай.

Strana, Честит празник!

[video=youtube;Q4Y0tN8g92c]http://www.youtube.com/watch?v=Q4Y0tN8g92c[/video]

На мен Маккейн пък ми е симпатичен като тв-образ. Нещо като нашия Жириновски, когато се разпищоли, но много по-ударен с мокър парцал по главата.

Едва ли някой го приема насериозно (в САЩ и Русия поне със сигурност не го приемат насериозно), а всява малко разнообразие в скучните геополитически делници.

Strana, Честит празник!

Благодаря! Да е честито и на тези от вас, които го празнуват :)

[video=youtube;qijZwhmhNvo]https://www.youtube.com/watch?v=qijZwhmhNvo[/video]

Поздрав и за тези със "сталинизма" в главата - ако не друго, поне да видят гаджета:

[video=youtube;t-pzcCjELew]https://www.youtube.com/watch?v=t-pzcCjELew[/video]

[video=youtube;cA8GT7n9M-c]https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=cA8GT7n9M-c[/video]

Strana, Честит празник!
Ти, като българин, не би трябвало да празнуваш ;)

В Мариупол отдавна ги подозирам, че войниците и опълченците са партия и само товарят Коломойски с тези завзимания на сградите :)

Спомням си, че в Славянск много се чудеха, когато Гвардията завзе един блокпост, гепи храната от него и си тръгна. Явно хунтата не ги храни и са гладни наистина.

В Мариупол отдавна ги подозирам, че войниците и опълченците са партия и само товарят Коломойски с тези завзимания на сградите :)

Спомням си, че в Славянск много се чудеха, когато Гвардията завзе един блокпост, гепи храната от него и си тръгна. Явно хунтата не ги храни и са гладни наистина.
Какъв беше този сега от клипа на Редрум? За какви пари става въпрос?

П.П. БГ медия да пусне превод на статията за Турчинов, ееее, не може да бъде.:)
Даже и видео доказателствата са сложили, но в темата ни ги има поне преди 50 стр.
Напред сме с материала, кой казва, че темата не била информативна.:)

Какъв беше този сега от клипа на Редрум? За какви пари става въпрос?

Ми войник от украинската армия (пратена в Мариупол). Казва директно на хунтата, че може да тръгне срещу нея. И ще е прав, защото армията във всички страни се заклева да пази народа си, а не хунтите.

А 1300 гривни (по-малко от 100 евро) е било заплащането му като войник за два месеца. Как няма да крадат храна.

Горе