АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

E то няма с какво толкова да го свързваш - водка, коли дялани с теслата, копие на западните, рускини и диктаторски режим, не зачитане на редица права и свободи - добре, че водката и сельодката ги държи там, че направо пишо го бегало.

От: От: АЙДЕ! Руснаците влезнаха в Украйна!

Те може и белослатински цигани да са, ама е важно кой ги е пратил.

Чета из Фейса днеска цял ден тъпотии и се учудвам колко много глупави и заблудени хора. Продължава тъпия Бай Ганьо като чуе Русия и да прави асоциация с комунизъм.

Кой ги е пратил няма да разберем щото няма да си признае, но "товарищ Путин" е по на далавера да ги прати отколкото чичо Сам. При талибаните на чича ти номера може да мине - дай им пушкала и им гледай сеира, но при по-цивилизованите държави след голям брой жертви поне по мое мнение има голям шанс конфликта да се прекрати като и стана.

Потушаването на протеста е в полза на другаря Путин. Лесно може да вкара снайперисти и да ги изкара без никой да разбре кви са-що са и както каза колегата Биааро на тях не им дреме за жертвите.

PS: Чекай да поясня за путинолюбците, че не защитавам хамериканците и хич ми не дреме за руснаците.:mrgreen:

E то няма с какво толкова да го свързваш - водка, коли дялани с теслата, копие на западните, рускини и диктаторски режим, не зачитане на редица права и свободи - добре, че водката и сельодката ги държи там, че направо пишо го бегало.

Водката и рускините са огън, колите дялани ама държеливи. А диктаторските им режими добри-лоши важното е, че работят. В демокрация може да се управлява ( то няма такова нещо каот демокрация де) някоя малка държавичка, толкова териотория и паплач се управляват само ако ги държиш в шах

Водката и рускините са огън, колите дялани ама държеливи. А диктаторските им режими добри-лоши важното е, че работят. В демокрация може да се управлява ( то няма такова нещо каот демокрация де) някоя малка държавичка, толкова териотория и паплач се управляват само ако ги държиш в шах

Еми те и шведките и тяхната водка е още по огън, да не говорим за шведките коли :)

Има още инфо да проучиш, да разбереш че и в момента има в пъти по-добро от дикататура и тези страни са изградени изцяло на свободата и гражданските права и пазарната икономиката. Това, че в теб ти е кеф, диктат не означава, че мен или редица други ги радва.

Има няколко асосоциации, който се свързват с Росия всичките, които са добри са - забелжителност + жени, от там насетне само на снимка ги гледаш!

и в момента има в пъти по-добро от дикататура и тези страни са изградени изцяло на свободата и гражданските права и пазарната икономиката
Такова животно няма и никога не е имало. Същата утопия е като истинския комунизма. Разрови се малко в Укилийкс да видиш как гази човешките права Запада. Иконимиката също не е свободна. Печелят само корпорациите, които снасят най-много пари за лобизъм на политиците.

Такова животно няма и никога не е имало. Същата утопия е като истинския комунизма. Разрови се малко в Укилийкс да видиш как гази човешките права Запада. Иконимиката също не е свободна. Печелят само корпорациите, които снасят най-много пари за лобизъм на политиците.

Не си ли чувал за Нова Зеландия, Сингапур, Хонг Конг, Австралия има и още, но 1-втв три ти стигат! Чети за тях и ще разбереш, какво имат и как е постигнато и на какво са стъпили :)

Я да питам като унищижиш лобизма какво ще остане, при наличието на силно общество и равенство на закона пред всички - тогава полтиците няма как да си продават властта.

Не си ли чувал за Нова Зеландия, Сингапур, Хонг Конг, Австралия има и още, но 1-втв три ти стигат! Чети за тях и ще разбереш, какво имат и как е постигнато и на какво са стъпили :)

Я да питам като унищижиш лобизма какво ще остане, при наличието на силно общество и равенство на закона пред всички - тогава полтиците няма как да си продават властта.

Нова Зеландия, Сингапур, Хонг Конг, Австралия на всичките изброени просперитета е струвал живота хиляди други да не кажем милиони. Сега може и да ти изглеждат демократични ( химера разбира се ), но до преди 50на години не са били толкова прикрити в действията си.

А и няма как да сравниш която и да е държава по териотрия и население с Русия. Да не говорим за манталитет. Иди проповядвай на Киро Тракториста от Мало Пещене какво е демокрация или на Алексей някъде от руските степи...

Нямаш представа какво говориш, нали:) Балдъзата минала година се върна от там, седя почти 5 години в малък град, ако те интересува ще ти кажа после кой, че го забравих. Аз съм живял няколко години в Петербург, и още имам роднини там. Всичко им е подредено, уредено и много чисто, колкото и да ти се струва невероятно. Като отиде седя три месеца без работа и я принудиха да почне в местния завод. Имат си всичко. В град на гъза на географията си имат мобилни телефони, интернет и всичко. Живота е повече от спокоен и няма никаква престъпност. Както и да е... Колкото и неприятно е да го признаем, руснаците живеят много по добре от нас. Факт и го знам от първо лице, жена ми почти всеки месец говори с баба си... жената иска пари да плаща, че чула че криза имало в Европа:)

Прави ми впечатление че по младите колеги сте развили една фобия от руснаците, вследствие от западната пропаганда, която е абсолютно безсмислена и вредна. При нас пък беше точно обратното, което също беше вредно:)

Еми те и шведките и тяхната водка е още по огън, да не говорим за шведките коли :)

Има още инфо да проучиш, да разбереш че и в момента има в пъти по-добро от дикататура и тези страни са изградени изцяло на свободата и гражданските права и пазарната икономиката. Това, че в теб ти е кеф, диктат не означава, че мен или редица други ги радва.

Има няколко асосоциации, който се свързват с Росия всичките, които са добри са - забелжителност + жени, от там насетне само на снимка ги гледаш!

Това със снайперистите ми дойде малко в повече и още не мога да го асимилирам! Още преди бях сигурен, че това не са хора на Беркут или други пратени от Янукович или официалната власт. Колкото и страхливи и малоумни да са едни политици, те не биха стигнали
дотам, че да наредят да се стреля по хората с бойни патрони!? Предполагах, че са някакви анархисти - чеченци или други безсърдечни рамбовци, които трепят хора за кеф! Знаем, че такива имаше в Египет, Либия, Ирак, Афганистан и дори Косово! Това всъщност не са хора, а психично болни изверги. Гнус ме е да ги обсъждам. Все си мислех, че сами са се домъкнали, виждайки анархията! Ако се окаже, че боксьора и очилаткото са замесени ......ще е абсолютна свинщина. Ако САЩ или Русия бяха платили на наемници, то е ясно, че никой нямаше да разбере кои са и откъде са! Ние май наистина няма да разберем? Подиграха се с хората и убиха сума ти невинни заради тъпите си геополитически интереси!

Прави ми впечатление че по младите колеги сте развили една фобия от руснаците, вследствие от западната пропаганда, която е абсолютно безсмислена и вредна. При нас пък беше точно обратното, което също беше вредно:)
Те някои по-млади, които пишат тук или във Фейса, едва ли са виждали Русия "на живо" -
нито преди, нито сега, ама си пишат тинтири-минтири,
ей тъй за спорта.:-o

Какви игри играят свят да ти се завие. Ама май Путин всегда на шаг впереди. :)
Прочетох че е заповядал на топ юристите му да изготват план за действие, ако му наложат някакви сакции от ЕС и САЩ той да започне да конфискува активи на западни компании в Русия. А както знаем има доста серизоно присъствие там на много големи компании.

Нова Зеландия, Сингапур, Хонг Конг, Австралия на всичките изброени просперитета е струвал живота хиляди други да не кажем милиони. Сега може и да ти изглеждат демократични ( химера разбира се ), но до преди 50на години не са били толкова прикрити в действията си.

А и няма как да сравниш която и да е държава по териотрия и население с Русия. Да не говорим за манталитет. Иди проповядвай на Киро Тракториста от Мало Пещене какво е демокрация или на Алексей някъде от руските степи...

Крумов, какво е станало преди 50 години или ей така го пишеш да има - като не си наясно седни и чети. Друг път да не пишеш глупости ще ти подскажа, че само Сингапур е основан на принципа на свободната търговия и пазар и то не преди 50 години, а преди повече от 150 години. Преди 50 години си извоюват независимост от УК и за 50 години са вдигнали такъв чудовищен социален стандарт, че не искам го коментирам. Хонг Конг като е върнат от УК пак същото става. Сингапур е извоюван с единствената цел - свободна търговия. Тези принципи в западна Европа по него време са били доста навътре в пазарите и може ти се струва странно, но точно него период началото 19 век, западна Европа и САЩ са имали в пъти по свободни пазари от сегашните.

Аз ти говоря за обществени системи, много по-добри от руският диктат. Викаш винаги майка Русия трябва се сравнява по територия и манталитет - това ли е най-важното :D

Я ми кажи ти скот ли си, че искаш някой тотално да казва какво да правиш и кога да го правиш?

@ Биарро, да напълно съм наясно с шведската водка и колите им и ги предпочитам от руските - нали за това ме контрира.

Петербург и Москва, не са Русия. Дадох ти типичен примерм за Швеция, не искам да говоря за др държави - там всяко малко селце, град и голям град е горе долу един и същ реда. Не само, че има ред спокойствие и сигурност, ами това всичко стъпва на човешките свободи и права. Както и ти сам писах за руското полит бюро, руснака е нищо и може спокойно се жертва.

Тук не сравнявам БГ с тях - но ако питаш ей така къде бихте отишли в спокойно уредените страни, които са вдигнали в култ свободата и правата на гражданите или в държави стил Русия, да не се очудиш. Русия е необятна и красива страна с много блага, но това не е всичко! Има много други страни, който нямат и стотна от това, което има русия, но пък хората мечтаят да живеят там - що? И тук не визирам САЩ!

Последно редактирано:

Утре 7 март от 18ч в София започват протести в подкрепа на Русия и против политиката на САЩ и клакьорите от ЕС
Хората сами се организират- страницата във Фейсбук

България се събуди!:)

Аз се дразня как американците искат да намажат от създалата се ситуация. Вчера по новините казаха, че американците са предложили "помощ" очевидно парична в хартийки, срещу това да разположат свои военни части. Не е ли малко нагло?

Това се получи, защото допуснахме да ни набия чужди ценности. Аз лично не искам да живея в държава, където да ми обясняват, че няма нищо лошо детето да има двама бащи и че педерастията е нещо повече от нормално. А ако почнеш да си възпитаваш децата в християнските ценности и морал да дойдат да ти ги отнемат, щото не изповядваш еврогейските разбирания за родител. Такава свобода ли искаш? Не, мерси. Или пък да се забраняват Коледа и велик ден, щото дискриминирали мюсюлманите. Това са ценностите на западните държави! И положението ще става още по лошо, много по лошо. Западния свят е деградирал жестоко и ако не внимаваме ще повлече и нас. Не всичко е пари, по дяволите. Руснаците са точно обратното на това, което описах по-горе, там все още са здраво стъпили на земята и политиката на държавата е за тотално ограничаване на подобни извращения. Семейството все още е ценност, морала е на много високо ниво и няма фалшива толерантност. Да ти припомня ли изказването на Путин? Русия няма нужда от малцинствата, малцинствата имат нужда от Русия! Който иска да живее в условията на шерият, да отиде в държава, където това е държавно устройство. Велико нали! Чакам с нетърпение, деня в който български държавник ще каже нещо подобно. Така се пази държава... Много може да се каже още по-въпроса, но няма смисъл. Пак ще ти кажа... не всичко е пари! С руснаците имаме обща ценностна система или поне имахме, имаме една религия и даже правим едни и същи свинщини. Ако някоя държава успее да запази основните човешки и християнски ценности това са именно те, щото няма кой друг. Ако чакаме на запада, няма да усетим кога ще сме лапнали първата пишка, че и ще се радваме от това. Дано не съм жив да го видя това...

Да, сърбали сме им попарата, но то не е защото те са някви зли, а защото нашите политици са го допуснали. Комунизма нанесе повече вреди на тях, отколкото на нас. А комунизма го натресоха американците и запада на света, на нас и на руснаците. Ако трябва да мразим някого заради комунизма, това са именно западните държави и конкретно САЩ. Има много изписано по въпроса, просто трябва да се прочете.

@ Биарро, да напълно съм наясно с шведската водка и колите им - нали за това ме контрира.

Петербург и Москва, не са Русия. Дадох ти типичен примерм за Швеция, не искам да говоря за др държави - там всяко малко селце, град и голям град е горе долу един и същ реда. Не само, че има ред спокойствие и сигурност, ами това всичко стъпва на човешките свободи и права. Както и ти сам писах за руското полит бюро, руснака е нищо и може спокойно се жертва.

Тук не сравнявам БГ с тях - но ако питаш ей така къде бихте отишли в спокойно уредените страни, които са вдигнали в култ свободата и правата на гражданите или в държави стил Русия, да не се очудиш. Русия е необятна и красива страна с много блага, но това не е всичко! Има много други страни, който нямат и стотна от това, което има русия, но пък хората мечтаят да живеят там - що? И тук не визирам САЩ!

Братле, малко ще ти опонирам.

Ти влизаш в твоето русло, което никога не съм говорил за него - ти говориш гейове и всеки такива изгъци, по горе говорих за обществен стандарт.

Първо ЕС, може да каже каквото си иска като ценности - но нашите държавници като нямат топки пиши го бегало. Принципно, аз не съм негативно, шувинстическо настроено към гейовете и т.н, общността като не желае това, просто ще са аутсайдери, Но държавниците трябва да слушат това общество, а не да продават властта си. Там е проблема. В момента като се замисля на доста места по света има много страни със сериозни семейни ценности, размити с това за което говориш.

Напълно съм съгласен, който каквото иска няма как да го търси докато общността не го иска. Тук се връщаме пак по-горе какво писах.

Имам общи ценности, но това не е гаранция, че нещата ще са други - както виждаш ние сме енергийно по час на лъжичката, а те ни вкараха ебати и непазарните условия.

А комунизма сега може се поспори, след ВСВ като са разделя Европа, знаеш как е ставало където са танковете и базите, те си остават за блока. А ние както много добре знаеш, бяхме от страната на натакованите с руски танкове пред портата :)

Нищо против Русия нямам, ако всичко е основано на откритост и ясни условия и да сме равноправни с тях - за жалост това е химера сега. Мога ти дам и пример БГ транспортни квоти с Русия - ще видиш, че там е по сериозен проблема от колкото с Турция. За БГ, няма по-добро Руснаците да отворят пазарите си и.

Нашия народ е много докачлив на тема комунизъм - демокрация. Ние се срамуваме повече от управлението на Тодор Живков, отколкото немците от това на Хитлер.
Както някой каза по-горе: няма как да осигуриш благоденствието на толкова многочислен народ, ако всеки тегли на различна страна. Естествено трябва да се лишат от някои свободи за сметка на по-добрия живот. В Русия това поне не е прикрито, докато в САЩ е изградена една илюзорна свобода, а всъщност са в тежко икономическо робство.
Днес всеки пишман свободолюбив родолюбец се опитва да ни обеди как не сме имали нужда от руското присъствие при освобождението на България, омаловажавайки хилядите руски жертви загинали по нашите земи. От сегашната гледна точка, седящи на топличко и комфортно пред компютърчето, е лесно да се каже, но тогава народа е бил "заспал" дълбок сън. Шепа хора(като Раковски, Захари Стоянов, Ботев и т.н.) са се опитвали да привлекат вниманието на великите сили (и в частност на Русия), чрез въстания и атентати,за да се намесят. А защо мисля, че народа е бил заспал ли - защото при Априлското въстания, се е наложило Бенковски да пали къщите на хората, за да излязат навън.

Да вметна само нещо, защото по-горе споменах малко неточно за намесата и ненамесата.

Ако в Мексико или Куба избухне метеж и протести по сценарий от Украйна, и Русия се "притече на помощ", или предлага силното си рамо, камо-ли, да разполага свои части, няма ли да е малко странно и неестествено?

Отделно за комунизма, аз не съм видяла такова мрънкане от другите бивши соц-държави, колкото от нашата, че са ни и освобождавали. А ние като благодарност през втората световна сме им и врагове.
И понеже намесвате ЕС като "спасител" и единствен избор за недоволните (от какво? не стана ясно) мисля, че по същата логика СИВ със същия успех се справяше незле. Защо се разпадна? Защото Европейците решиха, че могат и да се оправят сами. След толкова време, наистина ли мислите, че концепцията на единия съюз и на другото е по-работеща относно "икономическата взаимопомощ", а не раздаването на неизплатими кредити и санкции?

Горе