Диктатор?!?!?!
Е тук няма как да се съглася с теб.
Защо е диктатор? Защото защитава своя и на държавата си интерес ли?!?! Крим винаги е бил руски, това няма кой да го оспори, това е факт!
Но след като казваш че той е диктатор, я кажи примерно САЩ дето унищожиха Либия, Ирак, Афганистан и други... те какви са?!?! Те какво точно правиха в тези държави, защитаваха свой съграждани ли?!?!
Това беше ясно още от първия ден на тия "демократични протести" в Украйна, още тогава казах на приятели че Русия ще влезе и ще си вземе своето.
Има ли нормален човек, който да мисли, че боксьорчето може да оправи Украйна?!?! Ами май не!
НАТО, ЕС и САЩ искаха да пробват как ще реагира Русия на подобен тест, Путин обаче ги изненада всички и даже е на кяр от тоя цирк. Русия е напред 12-15млрд доларес от това.
Определено ги изненада всички и си взе своето.
Не съм нито русофил, нито русофоб, реалист съм и съм като всички останали хора, обикновен зрител в големия цирк наречен политика. Но не е логично и честно САЩ да са винаги освободители и налагащи демокрация и западни ценности, а Русия винаги да е лошата. Събудете се и погледнете с трезвен поглед на нещата. Колкото и да им се иска, нито ЕС, нито САЩ могат към момента да кажат и "фафла" на Русия. И накрая най-важното, нека не забравяме че зад Русия стой не кой и да е, стой Китай.
А както знаем всички, САЩ е собственост на Китай...
Ако Китай реши да си иска заема, САЩ са фалирали!
Ама квото и да си лафим тука, ние сме просто пионки... можем само да зяпаме, да цъкаме с език но всъщност кервана си върви.. и т.н.