Внимавай кой как адресираш, особено визирам това с бастуна, понеже на отворковци като теб от време на време черен джип им паркира пред вратата. И не го възприемай като заплаха, казвам го предварително, понеже съм сигурен с какво щеше да ме атакуваш - "Абе ти заплашваш ли ме бе, ще се оплача!". Просто казвам пази се, да не ти разбие някоя мутра муцуната някой ден и то заради нищо. Виждал съм много отворени хора около мен, които са си намирали майстора, особено често се случва по Бургасъ. Много хора не биха търпяли такива думи и ще ги приемат лично. И има хора от дадени прослойки, които плащат на полицията, така че дори не можеш да ги уплашиш. Та щом ти не знаеш това, и аз ти давам този съвет, явно не си ми "чичко" или "татко", ами синчето на батко. Тука даже вкарах рима, баси добър съм.
Такива като теб дето сипят обиди наляво и надясно на непознати - крещят "бастун", "кавал", "мухльо", Рижите ако ги знаеш кои са, около годините 2005-2010 изпонаръгаха доста хора като теб - надъхани хора.
Ето, виж какво се случи и на Багата. От играчка - плачка. Ще намериш някое наркоманско к****е, ще те намери кой си много лесно, ще ти удари един нож в корема, ще ти дръпне 1-2 черва и си дотам, пич. Инвалидец си. И дори и да не си по някакъв голям Божи късмет, няма да излизаш от вас никога повече и жена ти ще те храни. Приятелски съвет, последвай го!