Пари няма да видят, но аз не случайно ползвам такива сайтове, където са им свободни правата, а не търся просто в Гугъл. Това си е ограничаващо, но пък знам, че не съм нарушил на никой правата.
Иначе сега покрай тях си разгледах мейлите и попаднах на друг случай. Попринцип имам доста спам и 99% от мейлите ми на английски са си чист спам и изобщо не ги гледам. Все пак сайта е български. Но сега пък видях един друг дето изглежда автентичен. Този път е от
https://www.chinaregistry.net.cn/ , някаква компания в Китай искала да ми регистрира домейна там и те ме открили да ме питат дали имаме нещо общо с тази компания, дали сме свързани, за да преценят дали да им дадат да го регистрират тоя домейн. Не се сещам каква може да е целта на тоя мейл и с какво могат да те прецакат. Изглежда доста автентичен, изпратен пак от домейна, както си пише. Но пък да са толкова напред тия китайци, че да питат до другия край на света странна работа. Все едно аз да регистрирам нещо в суперхостинг и те да питат собственика в Тайланд на същата дума, но с друго разширение.