Т.е. ми казваш, че си дърт седераст@redrum - ти приготвяй вазелина и сваляй гащи, че Доган идва за коалиция.
НЕВИЖДАНА ЦЕНЗУРА! ПОСЛАНИК МАРСИ РИЙС БЯГА ОТ ТV ALFA
http://www.ataka.tv/видео/невиждана-цензура!-посланик-марси-рийс-бяга-от-тv-alfa-c2056.html
човек, смени си аватара, че те помислих за форт![]()
на мен ми прлича на нищо...Между другото, някой задавал ли си е въпроса, какво точно означава логото на Кунева? На мен ми прилича на разпределяне на "пая"![]()
Малко цифри... Как си ги тълкувате всъщност?
По Цифрите от таблицата могат да се направят много изводи и то все гадни
Първо - Спестяванията са се увеличили - Народа е на улицата - Изводът какъв е - Много малка част са се налапали с много мангизи а болшинството мизерства - Или иначе казано парите от Фискалният резерв минаха по личните сметки на герберастите.
Безработицата скочила тройно - След такава политика на геноцид за малкият бизнес е цяло чудо че не е десеторно - или по скоро крият реалните данни
Преките Чужди Инвестиции паднали на половина - Тук имам спомен че става въпрос не за падане на половина а май за около поне 5 пъти - и вервайте ми инвеститорите не избягаха само заради кризата
ПП
Оня ден излезна програма с 31 точки от България на Гражданите за подобряването на живота - Знаете че съм им фен обаче очаквах доста по смислени неща да изваят. Ако с това мислят да се явяват на изборите много са се объркали
Тези 31 точки са като преамбюл на самата програма.
А тя е над 150 страници и в момента се коригира финално и ще бъде пусната.