biaaro
Well-Known Member
От: Америка или Русия?
Бъркаш апетит с интереси! Иначе симпатията си я има, но сиренето е с пари, както се казва. И да, говоря руски почти без акцент, пиша, чета и съм живял там няколко години... Има едно надменно поведение от тяхна страна наистина, но то е в отговор на безмозъчните изказвания на нашите политици последните години. Само до преди няколко години лошо за България не можеше да чуеш никъде в Русия, напротив.
Бъркаш апетит с интереси! Иначе симпатията си я има, но сиренето е с пари, както се казва. И да, говоря руски почти без акцент, пиша, чета и съм живял там няколко години... Има едно надменно поведение от тяхна страна наистина, но то е в отговор на безмозъчните изказвания на нашите политици последните години. Само до преди няколко години лошо за България не можеше да чуеш никъде в Русия, напротив.
Да не бъркате "симпатия" и "апетит"? Различни неща са. Може да харесвам пържолата в чинията си, но не ми е точно симпатична.
Научете малко руски, разходете се из руските форуми, новини и коментари и си оправете малко понятията.
Ако можете да си го позволите, идете някой път до там ("тати имаше един познат дето като бил млад бил ходил" не се брои), а видите на собствен гръб каква симпатия пада.