Иначе въпросът в анкетата е зададен така, че доста ограничава отговорите. Вярно е, че путинофилистиците-русофили не могат да осъзнаят съществуване без кланяне на някой чужд. Дали това е алкохолната дупка Русия или е САЩ, е важно да го има, за да се вмести в елемнтарния и продажен мисловен процес на крайния путинофилистик, представящ се за русофил. Все пак е важно да се отбележи, че макар и Русия да е отвратителна алкохолно-наркоманска дупка, за мен това не означава непременно, че трябва да съм американофил. България е в Европа, която е най-успешния континент в света. Защо трябва някой да се кланя на пропадналите азиатки пияници или на американците е отговор, който само един путинофилистик-русофил може да ни даде...
европата била най-успешния континент, ходи виж Сингапур и Китай и пак говори Понеже съм ги виждал, европата върви с бесни темпове назад, докато азия лети напред. Китай не може да си го представиш, ама понеже си яко ограничен, никога няма и да го видиш сигурно, а трябва, за да видиш как в българия за 20 години се стига дъното, а китай стигат космоса