Странникът
Well-Known Member
Трябва да си яко глупав за да мислиш, че има полза от руския пазар.
Няма нормален бизнесмен, който да мисли по този начин, който пренебрегва руския пазар, ще си носи последствията.
Трябва да си яко глупав за да мислиш, че има полза от руския пазар.
Да бе, целия запад... хаха. Който пренебрегва запада носи последствията и гладува. От Русия идвв само война и смърт.Няма нормален бизнесмен, който да мисли по този начин, който пренебрегва руския пазар, ще си носи последствията.
Да бе, целия запад... хаха. Който пренебрегва запада носи последствията и гладува. От Русия идвв само война и смърт.
Струва ми се, че надценявате важността на руския пазар за българската икономика. Износът ни към великата Русия е колкото този към малката Македония. А руските туристи, посещаващи България, са колкото македонските. Не знам откъде се взе нотката, че Русия била толкова важен пазар за България. Аз лично не съм чул бизнесмени извън туризма да имат нещо общо с руския пазар.
Не е нужно някой да те убеди - погледни износът към Македония и към РФ - 770 милиона към Македония и 672 към РФ.Много сме далеч от свободната държава, ама това е друга тема... Добре, убедихте ме, Русия не е пазар за нас, щото там всичка са бедни и пияни...
Ето ти го пак тролското мислене, което се плъзга по повърхността. Значи Швейцария, която винаги пази неутралитет и никога не заема страна и в момента е една от най-богатите държави, спокойна и уредена нация не води добра политика, но Северна Корея, където винаги има размирици от край време и са на прага на война водят перфектна политика?Аз пък съм фен на точно тия държави и ми се иска и нашите политици да водят такава политика, като тях.
Айде да си мериш приказките. Кой те спира да търгуваш с почитателите на мумията на Ленин? Явно самите те не стават. Всеки путинофил се чуди как да ни убеди да се кланяме на пропадналите пияници. Отивай да живееш там като толкова ти харесва руската мизерия и простотия. България е Европа. Пиянижите са,с мания за величие и не могат да,търгуват, ако не са,монополисти. Това обяснявс и естествено малкия ни сткообмен с тях. Нормалния бизнес ги отбягва, ако не е принуден, заради идиотския им подход, не заради друго. За нищо не ставатАй бегай от тука, трол смотан. Няма западна и американска фирма, от средно ниво нагоре, дето да не са представени в Русия. Да са махаш от тука с простотиите си. Ебати малоумната пропаганда, отивай в бгмама да работиш, не си за тука!
Типичното тролско, елементарно мислене. Да пияни са, алкохолика Медведев наскоро сам каза че пиянството в Русия е национална криза и ги застрашава яко. Обаче има още куп фактори кооито определят днешна Русия като ненужна и вредна. Северна Корея до вчера търгува с тях. До къде стигна? Всичките им по развити съседи ги избягват и дори се въоражават срещу тях. Не нашите бизнесмени не могат, Русия си е кенеф, а тези съоражения са да се.еш в тях, не да им купуваш "продукта".Много сме далеч от свободната държава, ама това е друга тема... Добре, убедихте ме, Русия не е пазар за нас, щото там всичка са бедни и пияни...
Типичното тролско, елементарно мислене. Да пияни са, алкохолика Медведев наскоро сам каза че пиянството в Русия е национална криза и ги застрашава яко. Обаче има още куп фактори кооито определят днешна Русия като ненужна и вредна. Северна Корея до вчера търгува с тях. До къде стигна? Всичките им по развити съседи ги избягват и дори се въоражават срещу тях. Не нашите бизнесмени не могат, Русия си е кенеф, а тези съоражения са да се.еш в тях, не да им купуваш "продукта".
... а за ББ, не съм убеден, че не прави всичко по силите си да се хареса под масата на Кремъл - проблема, че да лавираш между големите е висш пилотаж, който малцина са го умеели в историята.
Да, силно тенденциозни са в тяхна полза, чрез редица 5-ти колонии на местно ниво.Значи признаваш, че икономическите ни отношения с Русия са обременени от външни фактори
Това българофоб-русофил-комунист, никога не съм го разбирал как може да съществува на 1 място ...Леле.....
Не искам да ми пишеш, ТРОЛ. Едно смислено мнение нямаш, само опорни точки, бегай от тука, че имам работа...