1. Всъщност, знам френски на що годе прилично ниво. Но получавам и допълнително всичко важно в руски превод от френскоезичните медии. Просто това работя основно.
2. На български думата е "отвращавам", няма дума "отвръщавам". Не те питам за френския, но в българския ти има сериозни пропуски. Вероятно, се крият в първите седем години.
3. Русия си е империя, това е факт. И да, манталитетът ни е такъв и не разчитаме, че "преклонена главица сабя не я сече" и "по-добре на Вуте да му е зле". Сорри.
4. Путин е публично лице, президент на държава. Дори и да знае арабски, ще говори на руски. Въпрос не на манталитет дори, а на дипломатически етикет. А за Сирия - ми главнокомандващ е на войски, които са поканени официално от сирийския президент. Нормалните президенти ползват и услугите на доста президентски съветници, които курират съответните региони.
5. Много рядко пия алкохол.
Така почвам по точки.
1. Така и подозирах, вие от панти века си учите западни езици, а искате останалите да говорят руски. Ми нЕма как да стане.
2. Имам пропуски да, ама само за 1 дума ли се хвана? Ти сигурно си безгрешен? Когато един човек се хване за най-малките детайли, значи няма какво да каже, особено ако се хване за правописа, вече знам до къде е стигнал разговора. BTW аз съм шопче, ние винаги ще пишем и говорим на пук на останалите, особено днешните поколения, които в бъдеще на изключвам да променят много думи или цели правила, само и само, за да покрием определен критерии за развитие, който ще бъде просто цифри без никакво покритие, но така ще бъде, след като образованието ни е скапано и с нищо не убеждава младите хора да учат, че има реална възможност за развитие в страната. След като дори ректор, мисля че беше в СУ призова за евакуация, т.е младите да бягат от България !! Как очакваш някой да тръгне да ти учи български? Това ще бъде една иронична трагедия, но уви сами си го правиме. И BTW, наблюдавам и твои пропуски в българската реч, особено при структурирането на изречения, но отдавна съм спрял да правя забележки, това ще си го позволя, когато завърша българска фиология, т.е никога. Всеки си има глава на раменете, всеки си носи кръста!!!
3. Русия е толкова империя в момента, колкото и България е на 5 океана. Императора само говори за цитирам: "диалог", "уважение" и "равенство" ! Вие ще излезете много толерантна империя!?! :О На Вуте да му е зле, ама когато ви стане зле, дрънкате с оръжията? Това е типично и за българите, ебава се с всеки и всичко, ама не носи грам на ебавки, нали така? Това супер грозна черта, принадлежаща на третия свят, ама това си е мое мнение.
4. Путин свърши много работа, но не е ли време и друг да се възкачи на неговото място? То бива, бива, ама това 50 мандата да кара, малко в повече идва. Ми ако в други ден ритне камбата, какво правим? Революция ли ще има, метеж ли какво? Разбирам, че най-голямата държава в света не се управлява с цветя и рози, но поне симулирайте някаква демокрация бе момчета, такъв ли полюс искате да бъдете? Каквото каже вожда слънце в стил Сталин, това ще бъде во веки веков..
5. Я кажи етнически как си с процентите? Нещо си отбягнал на руските традиции. :О
И така драги господин руснак, какво излезе до тук? Нищо съществено, неща които се знаят. Нито ти ще ме убедиш в нещо, нито аз тебе, така че дами и господа, гласувал съм за Русия преди много време, но моят глас е за сътрудничество в културно, историческо и религиозно отношение, както и добро икономическо партньорство, никога за поклонничество и близане на задници. Който иска да ходи в Америка, който иска в Русия, който желае в Пакистан. Както казах по-горе, всеки си има глава на раменете и всеки си носи кръста!!!
П.С: Ако искате българският народ да изпитва топли чувства към Русия и да я тачи като освободителка, ще трябва да промените политиката си и най-вече отношението на вашата нация спрямо нашата, иначе новите поколения, никога, АМА АБСОЛЮТНО НИКОГА няма да ви бръснат и за слива, когато унижавате България из разни форумчета и порталчета и я отъждествявате като предателска страна и прочие все грозни определения.. АМИН †