EliaCapaccio
Well-Known Member
Финал Франция - Англия, баси тъпото
Ако си така убедена и в живота, разбираемо е защо си милионерка.
Финал Франция - Англия, баси тъпото
Изхождам от личните си сантименти, което автоматично изключва възможността изказването ми е да е базирано на убеждения. Що па трябва да съм милионерка? Това е критерий за нещо или???Ако си така убедена и в живота, разбираемо е защо си милионерка.
Аз англичаните много народ не вярваше, но се получи.Еха, сега и франсетата да ги сполети същата съдба. Football is coming home - ама другия път
Не е милионерка.Ако си така убедена и в живота, разбираемо е защо си милионерка.
А така! Изведи го от заблудата.Не е милионерка.
Бъди "рахат". Никой не те мисли за милионерка. Само те базикат.А така! Изведи го от заблудата.
Верно ли, бе? Ебаси как се вързАх!Бъди "рахат". Никой не те мисли за милионерка. Само те базикат.
Нормално... Русофил си...Верно ли, бе? Ебаси как се вързАх!
Изхождам от личните си сантименти, което автоматично изключва възможността изказването ми е да е базирано на убеждения. Що па трябва да съм милионерка? Това е критерий за нещо или???
Не е милионерка.
Питай Бил Гейтс, Доналд Тръмп, Роман Абрамович, Илон Мъск и много други
Трябва да ги питаш защото:И трябва да ги питам, защото:
а) са безсмъртни;
б) никога не ходят до тоалетна и не им текат сополи;
в) са безгрешни - манна небесна за живота на планетата;
г) нямам идея. Поставил съм ги на пиедестал, защото така правят всички.
Пич, жените сме по-емоционални, отколкото предполагаш. Ти ми изнесе ебати лекцията, понеже симпатиите ми към футболните отбори не са базирани на задълбочен анализ и статистически данни. Аз следя първенството за кеф, и следователно търся точно него.
п.с.Нали знаеш, че сарказмът е изискан начин да бъдеш груб?
И трябва да ги питам, защото:
а) са безсмъртни;
б) никога не ходят до тоалетна и не им текат сополи;
в) са безгрешни - манна небесна за живота на планетата;
г) нямам идея. Поставил съм ги на пиедестал, защото така правят всички.
Пич, жените сме по-емоционални, отколкото предполагаш. Ти ми изнесе ебати лекцията, понеже симпатиите ми към футболните отбори не са базирани на задълбочен анализ и статистически данни. Аз следя първенството за кеф, и следователно търся точно него.
п.с.Нали знаеш, че сарказмът е изискан начин да бъдеш груб?
Имах предвид, че ТИ си ги поставил. Аз кумири гледам да нямам.Не е ли "поставилА съм ги на пиедестал"? Не ми казвай, че и ти си един/една/едно от онея джендъри, дет' не си знаят пола?!
Моят кумир е Илон Мъск. Явно съм тъп. Кво да се прави. Жалък съм.Имах предвид, че ТИ си ги поставил. Аз кумири гледам да нямам.
Най-големият грях според будистите е да се сравняваш с другите. Нито съм по-добра, нито по-лоша от тях, па нищо, че на Сорос му бършат смъкнатия сфинктер с коприна.
Явно съм тъп. Кво да се прави. Жалък съм.
Ще му направя, освен фен-сайта, който съм му направил. А ти ако искаш може да направиш на Ивана или на Емануела един мавзолей. Поздрави.''Неудачник'', ''смотльо'', ''тъп'', ''жалък''... Абе, ти сериозно ли ми ги приписваш на мен тия квалификации? Изхождаме от напълно погрешни позиции, затова предположенията ти за моето мнение са тотално сбъркани.
Съдбата обича лидери, а не имитатори. Да се възхищаваш на роден водач е неизбежно и логично, но да си мислиш, че имитирайки го ще станеш същият, е груба грешка. Изборът ти не ме касае по никакъв начин - няма нужда да ме информираш.
Е, ако му направиш мавзолей на Илончо - драсни да се похвалиш. Може и в любопитната хроника на новините да те покажат.
А ти ако искаш може да направиш на Ивана или на Емануела един мавзолей