От: ББ: "АЙ ТИ Специалистите да стават овчари"
АХАХАХАХАХА СМЕШНИИИИИК
Опитва се да се прави на Чавес... да го харесат простите хора като се прави на интересен
Обаче тук обърка тотално аудиторията
Толко е зомбиран, че си позволява да си повярва, че наистина вече са ни затъпели и омалоумщили. Е това няма да стане толкова лесно...ще бутне образованието, ше бутне здравеопазването, ще бутне интелигенцията... ама МЕНЕ НЕ МОЕ МЕ БУТНЕ...щот ме напраиха да съм тъпо копеле! И помним като най-злият слон, надявам се и вие да имате толкова спортна злоба...защото следващият национален герой ще ни го бутне дваж повече.... верно че станеме като "заклещената мечка" ахахаха
Иначе както винаги е гений
"Толкова много говеждо имаме, че чак и за зеленчукопроизводството ще има"
Всъщност, имаме наистина адски много говеждо... Големи говеда-Още по-големи говеда-и най-големото ГОВЕДО, абе говежда държава!
Но да не забравяме все пак ДОБРАТА НОВИНА... и тя е, че едно време имахме един овчар, а сега всички сме овчари...хайде ходете да спорите после, че нямаме демокрация
Да живеят овчарите, картофопроизводството, сланинката (ако може и шарената) и разбира се - за всекиго по тон асфалт...ей така, да има да си рупаме :clap: