Бареков поредната USA Патерица

От: Бареков поредната USA Патерица

Какви гербери, какви пет лева.

До преди година нямаше по-голям гербер от Бареков. То не бяха кумове, приятели, лизане на задници на Борисов и Цветанов, то не беше чудо. Мед и масло му капеше от устата като споменаваше Борисов, да ти се до драйфа. Преди една година когато фермерите излязоха на протест, новия политик заплаши протестиращите да им разреже гумите и да им пали тракторите на тези разюздани селяни, веднага да се измитали от столицата . Защото той в противен случай ще оглави гражданско общество срещу тази развилняла се пасмина от провинцията. След това точно преди изборите 2013 г обърна палачинката и започна да подкрепя БСП. Един месец след началото на летните протестите започнаха проекта "Бареков", като алтернатива на статуквото. Трябва да си много тъп когато една политическа курва за по-малко от половин година три пъти си променя мнението и да не ти прави впечатление.

В началото проекта го започна като десен и като алтернатива на ГЕРБ, за да вземе гласове от тях, това беше първоначалната идея. След като видяха, че тръгна неочаквано добре, стана центрист. "Единственият шанс политическата система да бъде променена е създаването на мощен център, който да извади ДПС". Накрая след още няколко месеца обяви, че му "липсва ми комунизмът" и отново трябва да станем Народна република България.

Въпрос 29 Юли 2013 г:
- За вас Делян Пеевски олигарх ли е?

Бареков - Вижте сега, човек, който се е афиширал като политик - може да бъде слаб или добър политик, но трудно може да бъде олигарх. Олигарсите са тези, които имайки собствен бизнес в големи размери, влизат директно в политиката. (смях, не е истина)

Не е лесно да си най-голямата и популярна курва в страната. Тоя човек във всяко негово изказване минимум половината от нещата които казва са явна лъжа. Ако днес каже едно утре казва друго. Обещанията му са толкова безумни, че се чудя как се намират хора да му вярват.

Да е жив и здрав, клоуни винаги е имало в нашия парламент, още от времето на Жорж Ганчев. След като има кой да ги избира значи сме си ги заслужили. Лошото е, че между нашите комици и италианския комик Бепе Грило има огромна разлика.
 
Последно редактирано:
От: Бареков поредната USA Патерица

Да е жив и здрав, клоуни винаги е имало в нашия парламент, още от времето на Жорж Ганчев.

Еееее, не.
Жоржик имаше стил. Имаше лустро.
Барека е пълен селтик отвсякъде - чалгарка с малки цици.
 
От: Бареков поредната USA Патерица

"Барека е пълен селтик отвсякъде - чалгарка с малки цици."

Съгласен съм с всичко. За Жорж ако не знаех някои неща за него още преди да излезе на политическата сцена, можеше и аз да се подлъжа по него. За съжаление с всеки следващ е все по-зле от предния и Бареков е върха на сладоледа.
 
От: Бареков поредната USA Патерица

USA патерица, друг път..... от едно котило за всичките, та и Бареков не прави изключение.
Вече е готов да прави коалиция с БСП, какво ви говори "Бареков щял да управлява с БСП, ако се реформира" и като сложим факта за един виден защитник на г-н Станишев и червената партия във форума, че
Да идват предсрочни избори и това е, минавам аз към цензурата,
трябва да събереш 2+2...

И да има избори "идеята" ще е БСП + ДПС + г-на с Б да направят правителство, без да имат нужда от Атака, с която партия определено им по-трудно....
 

Горе