Булсатком спира излъчването на БосфорТВ

От: Булсатком спира излъчването на БосфорТВ

2556 Харесват това и 51 говорят за това!!! Това са някои манговци и платени драскачи. :D
Обаче интересното е че жените реват най-често че нямало БТВ, за какво плащали и не знам си какво. Че тея 15-20 лв или там колкото дават (ако ги дават те де или мъжете им както е в повечето случаи) за 1 бунакТВ ли го дават е мамка му.... че нямали какво да гледат като го няма БунакТВ. Много се дразня някои като напише с големи букви за какво плащамеее аа уу .. и то да кажеш да няма никакви канали, някакъв технически срив, а то за една смрадлива телевизия.

Аве тук от БТВ-то няма ли да дойдат да тролнат? :D

Аз ще тролна като няма кой. :mrgreen:

Въй, въй, аман, заман аркадаши от Булсата не спирайте БосфорТВ, сега къде ще гледам Фатмагюл и баба Джибрие?:mrgreen:

Аве тук от БТВ-то няма ли да дойдат да тролнат? :D

Това ще е като да седнеш на таралеж с голо дупе! :lol:

Толкова жалка картинка, че нямам думи, единия щял да черпи, другия не знам си какво, ама никой не ви кара да я гледате тая телевизия бе, аз не я гледам, но пък гледам някой от другите им телевизии. А си е безпорен факт, че имат в пъти по-висок рейтинг спрямо другите телевизии и е нормално хората да негодуват ...

От: От: Булсатком спира излъчването на БосфорТВ

Аз ще тролна като няма кой. :mrgreen:

Въй, въй, аман, заман аркадаши от Булсата не спирайте БосфорТВ, сега къде ще гледам Фатмагюл и баба Джибрие?:mrgreen:

А те май изчакали да мине последния епизод на Фатмагюл (каквото и да е това) и чак тогава спрели сигнала :lol: така поне викат у фейсбука. Иначе скандала щял да е до небето :)

Толкова жалка картинка, че нямам думи, единия щял да черпи, другия не знам си какво, ама никой не ви кара да я гледате тая телевизия бе, аз не я гледам, но пък гледам някой от другите им телевизии. А си е безпорен факт, че имат в пъти по-висок рейтинг спрямо другите телевизии и е нормално хората да негодуват ...

Да мрат бре, това е най-гадната манипулаторска телевизия.
Аз като спрях да ги гледам беше още много преди тия мейнстрийм скандалите с тая Миролюба. Беше точно заради гадните манипулации в новините. И то на всякакви теми - това с онлайн бизнеса е най-малкото. Повечето лелки изобщо не се усещат как им промиват мозъците от тая помиарска телевизия и то на моменти с много гадни работи.

Да мрат в кофите тия боклуци, от години я чакам тая новина :) Айде по една бира за всички :D

Един интересен коментар:

velimirbonesi
София, България
0
1

mafo : "Тука има нещо гнило да знаете, Би Ти Ви нещо са намислили,"

Консорциум на Красимир Гергов ще рекламира въвеждането на "цифровата телевизия" у нас. Спечеленият търг при доста лобистки изисквания е на стойност над 8 милиона лева....

Още след първото отваряне на офертите, медиите се запитаха :"ама как така ще работи срещу БТВ "
Ами явно си знае, след време и ние ще разберем, но явно процеса е стартирал.
Другаря "прави" пари, а не грешки както днес решиха доста хора

Явно цялата работа е заради новата безплатна цифрова телевизия, която трябва да стартира официално от 2013 в България. Много хора могат да си спестят месечните такси и с един DVB-T приемник и антена да гледат 18 ефирни телевизии безплатно в първата фаза на пускането и около 36 общо във втората.

Инфо от тук: http://www.xotspot.com/2009/06/dvb-t-cifrova-televizia.html

Това ще изяде хляба на кабеларките и булсаткомовците. А BTV в стремежа си да убият с един куршум 2 заека и да се налапат с повече пари, разиграват този театър сега :D

http://www.bacco.bg/chlenove/palnopravni-chlenove-0 - Гледайте кои са 21-та члена - ще го лапат от БТВ и то мноооого голям ( Виваком + Близуу )

Ще си дръпнат и рекламите от Бунак ТВ вивакома и близуто, чудесно, много се радвам, добър подарък ми дойде тая новина.

Охо и кабелната ми телевизия е част от членовете. Супер :)

Охо и кабелната ми телевизия е част от членовете. Супер :)

Сега искам да им видя ректинга как ще е. Отвориха доста възможности на Нова, но явно са замислили нещо, защото такава стъпка е доста смела. И днес гледах новата реклама за цифрова телевизия. Не ми се видя нещо мега уникално. Да видим какво бъдеще ще има. И без това последно време не им се кефи кой знае колко народа, но пък като гледам и колко гледци има, все ще успеят да го измислят. Факт е, че сега трудно ще обедят рекламодателите, че са най-гледаемата, като по доста кабеларки ги няма. Освен ако пак не изкарат "независими" ректингови статистики. Но като цяло голям цирк.

Ама аз не я гледам тая телевизия и никой не ме кара! Въпросът е че на много хора им се промиват мозъците докато я гледат и каквото не им хареса гледат да го премахнат. То не бяха репортажи против сайтовете за хранителни добавки, против сайтовете за обяви, против торент тракерите и още куп неща свързани с интернет пазаруването и как ще ги излъжат ако пазаруват по интернет! Е как да не ги мразя ? Та те ми се бъркат в бизнеса като говорят лъжливи неща. Ето за това и аз ще почерпя ако всичките кабеларки ги спрат!

И аз се надявам само тия трите Булсат+Виваком+blizo да отрежат БосфорМедиаГруп. Да загубят едно 70-80% от активната си аудитория в големите градове....
За съжаление до няколко дена всичко ще е в историята :(

Аз това го пуснах за цифровото ефирно... за да ги излъчват цифрово ефирно бтв ще плащат...

явно сега искат да изнудят операторите да им плащат те за да им излезе без пари или даже на плюс

някой видя ли че искат булсата да подпише за 2013-2014 двугодишен договор...

Еми да, тоя тип хора рядко правят глупости, нищо чудно да се окаже и планиран ход накрая :) Я замислят нещо собствен оператор, я това с цифровизацията.... а да видим :)

Те бяха тия, дето обявиха, че в 3ч спират сигнала, сега извъртат нещата, че Булсат им бил цензурирал лъжливите новини :)

Снощи пуснах късната им емисия, за да видя как ще обяват новината и видях, че преминава лента в горния край, в която пишеха, че ще спрат излъчването на бунак тиви по булсатком и съветваха зрителите да преминат на друг доставчик, като изброяваха 2-3 от конкурентите на булсат. Нормално е от булсат да ги цензурират, при положение, че бунаците агитират клиентите им да отидат при конкурентите им.

ще пробват да се изкарат жертвата - тези смешници а те спират сигнала

Те ще пробват да се изкарат жертва, обаче, както е тръгнало, няма да има кой да им види и чуе пробата.

Обаче на фейсбук страницата на Булсатком(http://www.facebook.com/Bulsatcom.Bulgaria) е пълно с хора, които си искат БосфорТВ. Явно добре им плащат :D

Или бабите са накарали внуците да пишат, че си искат фатма гъола.

само гледайте даже и текста не са могли да сменят (от форума на булсата ги хванаха) ние си ги знаем колко са долни ама дори следите не си замитат или толкова им е акъла :lol:

Разрових се из сайтовете на бтв и тв7 и забелязах, че новината от тв7, че ще спрат сигнала е една и съща дума по дума като тази от бтв.
btv:
Във връзка със системното неизплащане на задължения в големи размери от страна на сателитния оператор Булсатком към bTV Media Group ви информираме,
че от 3.00 часа тази нощ абонатите на този доставчик няма да имат достъп до каналите на bTV Media Group в мрежата на Булсатком за неограничен период от време.
Освен, че дължи сериозни суми на телевизията, операторът дискриминира bTV, като отказва да поднови договора си за излъчване на седем канала на bTV Media Group
(6 SD версии и една HD версия), на обща цена по-ниска от 2 лв. на абонат, а в същото време оценява и заплаща само за един канал в мрежата си близо 3 лв. на абонат.
Според пазарни проучвания Булсатком декларира и по-малък от реалния брой свои абонати, с което допълнително сериозно ощетява възможностите на bTV Media Group за
инвестиции в повече ново, качествено съдържание за зрителите.
Сигналът ще бъде възобновен след погасяване на задълженията на Булсатком към bTV Media Group и успешното финализиране на преговорите с оператора за излъчването през 2013-та година.
Междувременно можете да следите програмата bTV чрез ефирен сигнал, на живо в интернет на btv.bg, а всички канали на bTV Media Group - в мрежите на други
кабелни и сателитни оператори, като Виваком, Нет 1 и Близу и други.

tv7:
Поради некоректно отношение и системно неразплащене от страна на Булсатком към TV7 и Супер 7, от полунощ на 23-ти декември, абонатите на този доставчик няма да
имат достъп до нашите канали в мрежата на Булсатком за неограничен период от време.
Според пазарни проучвания, Булсатком декларира по-малко от реалния брой свои абонати, с което допълнително сериозно ощетява възможностите на TV7 и Супер 7 за инвестиции в ново, качествено съдържание.
Сигналът ще бъде възобновен след погасяване на задълженията на Булсатком и успешното финализиране на преговорите с оператора за излъчването през 2013-та година.
Междувременно можете да следите програмата ни чрез ефирен сигнал, на живо в интернет на tv7.bg и в мрежите на други кабелни и сателитни оператори,
като Виваком, Нет 1, Близу и други.

ето на това му се казва ПЛАТЕНА НОВИНА :D

Нали ми пуснаха НВО-то и другите платени канали - ще има да се гледат качествени филми по празниците. Документалките по Дискавъри си вървят, народната музика по Фолклор ТВ и тя. Какъв е проблема?
А ако искам бтв - пускам си го онлайн през браузъра на телевизора, само дето бтв не гледам от години (от глистопад насам).

Един интересен коментар:

Явно цялата работа е заради новата безплатна цифрова телевизия, която трябва да стартира официално от 2013 в България. Много хора могат да си спестят месечните такси и с един DVB-T приемник и антена да гледат 18 ефирни телевизии безплатно в първата фаза на пускането и около 36 общо във втората.

Инфо от тук: http://www.xotspot.com/2009/06/dvb-t-cifrova-televizia.html

Това ще изяде хляба на кабеларките и булсаткомовците. А BTV в стремежа си да убият с един куршум 2 заека и да се налапат с повече пари, разиграват този театър сега :D

Я спестят я не - В момента в УК плащам задължително за удоволствието безплатна цифрова телевизия около 300лв на година за около 50 канала някои от които ХД- и нема неискам

В БГ също има данък телевизор който в момента никой не го плаща след пускането на цифровизацията очаквайте промени в този закон и особено останат ли Гробарите на власт бъдете сигурни че таксата най вероятно ще бъде закачена към сметката за тока и няма да има отърване.

Така че нека да се порадваме на този малък промеждутък от време през който им е вътре на Бунака преди отново да ни го турят да им плащаме масрафа.

Не ми се чете да видя дали е пусната новината, но е чудесен коледен подарък:

Кабелни оператори в цялата страна спират да излъчват програмите на Би Ти Ви

Бойкот на боклуците!!! Който иска да гледа футбол да го гледа онлайн. Който иска да гледа турски сериали да ходи у Анадола. Бойкот на БосфорТВ до дупка и дано фалират!

• Like
Реакции: Sky

Кратко, точно, ясно!

532647_432383340162719_734078065_n.jpg

Горе