За такива мерки не са на много километри, но пък сякаш няма много части втора ръка. Например за един голф 3 ще намеря скоростна за 50лв сигурно. Докато за една Микра колко такива ще има на части или пък jazzВ този ценови клас на не много километри и да е след 2000 год в прилично състояние, икономична бензинова със здрав мотор и евтина за поддръжка, мога да ти препоръчам следните :
Honda jazz
Toyota Yaris
Mazda 2-3
Nissan Almera/ Micra
"Ще се ползва повече градско, но няма да е изцяло и само за градско.Кажи за какво ти трябва кола и къде ще я използваш? На къси или дълги разстояния ще се кара? Евтина поддръжка ли сее търси или здрава кола с рядка поддръжка, защото двете са различни неща?
Волвото не е ли скъпо за поддръжка? В смисъл консумативните и резервните части да са по 2 на ниско-бюджетните коли?Volvo 850.
В почти всичко останало за тия пари ще си като ударена с чук консерва "Русенско варено" ако някоя джипка ти влезе.
Особено пък ако е японска количка резулатът ще е R18++
Скъпо е ама не се разваля често (по принцип).Волвото не е ли скъпо за поддръжка? В смисъл консумативните и резервните части да са по 2 на ниско-бюджетните коли?
Да, и ти си прав. Компромиси с това не се прави.Скъпо е ама не се разваля често (по принцип).
Болниците и траурните агенции излизат по-скъпо.
Потвърждавам за Тойотата. Здрави са, не са капризни и може да се разчита на тях като автомобил. Не знам, но след 2006-та започнаха да правят скапани Авенсиси като визия, като последния преди да ги спрат и да го заместят с Канди, приличаше на Королата. Някаква малка Тойота би свършила работа за градски условия. Въпрос на вкус вече. Има в този бюджет доста, но няма как да не са стари и да се гледа много повече преди да го вземеш.Иначе Тойота не съм имал, ама всички казват, че бели здрави. Мен ми прави впечатление, че от един скорошен модел на Авенсис, почти всичките дизели които срещам пушат бяло-синкаво като на умиране.
Ако ше хвалим япончетата аз съм с версо 2006, нема такъв семеен автомобил и товарна каруца при нужда За навъртяни 100к при мен, по-сериозни ремонти за около 1к с нови "оригинални" части. Тва на неща дето в "един момент им идва времето"