За такава сума се насочи към франсетата - границата между евтиното и (доколкото е възможно) надеждното.
И по-точно Пежо или Ситроен. Рено не е препоръчително.
За тези пари и изисквания едно 307 преди фейслифта би ти свършило много добра работа. 2.0 HDi 90 или 107 - пъргави, здрави, непретенциозни и много, много икономични. 1,6 HDi 90 също е вариант. Бензиновите не са за препоръчване, поне не и пред дизеловите варианти за модела. Окачването от просто - по-просто, частите под път и над път. Ако имаш късмет може даже и с климатроник да си намериш. Аналогична е ситуацията с 206 и 406.
Ако можеш малко да разтеглиш бюджета виж Фабия или Ситроен Ц4 (пак дизел).
Не знам какво си карал досега, но не е зле да опиташ нещо ново. Поне аз познавам много хора, които си карат бензиннджийки цял живот и като кажа нещо за дизела го правя с риск за живота си. Не им харесва защото така
. Бензин/газ не винаги е добра опция, има толкова несполучливи мотори, че да ти падне шапката...
Четейки част от коментарите се отчайвам от мненията. Ти казваш бюджетно, евтино, те още малко ще ти препоръчат S63.
А понеже съм от същия район, много внимавай ако си харесаш кола от Разград, Търговище и дори Шумен. Опасни са маймуните там, казвам го от личен опит. Успех и по-точно късмет с търсенето
.