етерИум
Well-Known Member
...Гореща оферта: стерилни ковид тестове - най-стерилните. Бъркай здраво в носа
Последно редактирано:
...Гореща оферта: стерилни ковид тестове - най-стерилните. Бъркай здраво в носа
А сигурни ли сме, че не е така? Че тия тестове са само за местния пазар...Уоуу, тва брутално бе! И кво, утре казват "В хранителен магазин - само с отрицателен тест" и ти бъркат с такова в носа?! Бамааму
Ако очакваш за това да ти дадат сертификат - зАбрави.Аз съм втория писал в темата.
...А сигурни ли сме, че не е така? Че тия тестове са само за местния пазар...
Братле, моля се за такива като теб. Повярвай ми, много са!Имам по-добра идея. Направете си ваксинираните там един резерват и си живейте живота. Оставете на нас целия останал опасен свят.
И първия отговорил.Аз съм втория писал в темата.
С други думи, но същото по смисъл са казвали инквизиторите в Испания, пуританите в Англия или макартистите в САЩ. И при това с блага усмивка докато са горили, бесили или разчленявали хора. Хубавото е,че накрая са си го отнасяли де.Братле, моля се за такива като теб. Повярвай ми, много са!
Нищо не знаете.И аз я търсих в лупата, но я нямаше. Обаче ковидопитеците няма как да ги убедиш колко е нагласена цялата ситуация
коментарът е изтрит впоследствиеИ аз я търсих в лупата, но я нямаше. Обаче ковидопитеците няма как да ги убедиш колко е нагласена цялата ситуация
Разбира се, че имат това право. Интересно ми е защо те отказват това право на хора като мен и теб, нанди и другите...А имат и непрекосновеното право да разполагат с живота си както намерят за добре. И т'ва е.
Честно да ти кажа доста неща поназнайвам ама какво и да споделя в гълъбарницте дето ползвате за глави нищо не остава много е ветровитоНищо не знаете.
Грешиш за мен.Честно да ти кажа доста неща поназнайвам ама какво и да споделя в гълъбарницте дето ползвате за глави нищо не остава много е ветровито
Нали от Италия тръгна това с труповете от ковидо по улиците нали? Ама после се оказа, че не било вярноБългарски съпрузи антиваксъри интубирани един до друг в Падуа
Българско семейство антиваксъри лежи в критично състояние в интензивното отделение на болницата в Падуа, съобщиха италиански медии. 50-годишните съпрузи се заразили се едновременно от COVID-19 и преди десетина дни отишли в болницата. И двамата имали тежки дихателни проблеми и още в началото...www.24chasa.bg