Благодаря, за съгласието с всичко останало, освен че ваксината наистина помага/не помага. Хубаво е човек да е оптимистичен-реалист. И аз съм такъв, но в настоящето безобразие станах песимистичен-реалист и търся баланса по средата. Приемам мнението и на едните, съгласен съм и с другите, но това всичкото не бива да създава конфликти, какъвто създава т.н. зелен сертификат. Там вече е уловката, че ваксините не са ваксини, щом трябва да се прилагат многократко, за да ти удължи валидността му на база на кое?
Wer vollständig geimpft ist, muss sich ums Reisen wenig Sorgen machen, das galt bisher. Doch manche Länder begrenzen inzwischen die Gültigkeit der Impfungen. Das könnte bei zahlreiche Menschen schon den Winterurlaub betreffen.
www.br.de
Че не може да се заразяваш, да предаваш болестта на другите, че не може да боледуваш тежко или да умреш, въпреки че си ваксиниран ли? Всичко това е мит, нереалност. Всичко това е факт, случва се навсякъде по света и ваксините не знам до каква степен помагат и ще се съглася с теб, че може би е така и си прав. Връзката им със сертификата е разковничето и дано го проумееш най-после и да подркепиш идеята за премахването на този дискриминационен инструмент за контрол върху населението. Желая ваксинацията срещу Ковид-19 да си остане доброволна, всеки на собствен риск да я приеме или не, но това да не води до никакви ограничения или права в полза на едните или другите.