nandibandi
Well-Known Member
Пич, в тая тема вече няма човек, който да не е убеден, че си с умствена изостаналост. На мен никой не трябва да ми показва нищо. На евродепутатите е задължително да се покаже тоя шибан договор, защото той е преди всичко правен документ, сключен уж от наше име. Евродепутатите, които наричаш "лалугери", понеже не са мишки, са наши представители, и като такива, те са длъжни да знаят при какви условия фон дер Лайнен е похарчила милиарди, а може би и трилиони от парите на европейските данъкоплатци. Да, и съставът на така наречените ваксини е добре да бъде осветен за компетентните специалисти - НЕ ЗА МЕН. Когато става дума за медицина, търговската тайна не важи! Можеш да си завреш тая безумна теория, където ти е най-кеф.Важното е да ти се покаже договора и съставките. А ти колко трябва да си изперкала, за да помислиш, че някой нещо ще ти каже на теб, или на някакви други лалугери.
Знам, че ти е твърде сложно и пак няма да го разбереш. Я ходи се бодни за всеки случай, че стана обяд, пък ти нямаш нужната защита и си безотговорен към Манго от Аспарухово, или където там се намира варненското гето. Нямам идея...
Последно редактирано: