Ами вий колко сте хитри? Тоя мръсник Римайнда нощес ме издебна и публикува няколко секунди преди мен в 03:01 ч. Аз какво да кажа, съсипа ми кефа....Това е щот са много хитри.
Да, ще пишат от някоя пещера лозунгите си.Ще хващате гората май , въпрос на време да стане задължителна в повечето страни от ЕС, и ние по тях.
Е, тя нандито дето вика "АЗ НЕ СЪМ АНТИВАКСЪР" , забрави за линковете от budnaera, където се обясняваше как Бил Гейтс плана, да намалява населението с ваксини . Но пък ползва на Бил софтуера. Виж, ще ме изненада ако каже, че е на Linux.Да, ще пишат от някоя пещера лозунгите си.
Не е на Линук, освен ако не е на Мак, ама се съмнявам. Такива като нея са типичния енд пойнт юзър в Бг - пиратски Уиндолс, пиратски офис пакет, иначе ваксините му морили населението. Седиш и се чудиш да плачиш ли, да се смееш ли.Е, тя нандито дето вика "АЗ НЕ СЪМ АНТИВАКСЪР" , забрави за линковете от budnaera, където се обясняваше как Бил Гейтс плана, да намалява населението с ваксини . Но пък ползва на Бил софтуера. Виж, ще ме изненада ако каже, че е на Linux.
Вместо да седиш и да се чудиш да плачеш или да се смееш, можеш да седнеш и малко да поразсъждаваш. Хората използват уЙндолс не защото Бил го е направил, а защото им харесва и искат да го ползват. Хората не щат да се бодат не защото Бил е страшен, а защото не виждат смисъл и идеята не им харесва. Нещата са коренно различни и дори малко дете би разбрало. Ваксата не е операционна система (макар че според Модерна е).Не е на Линук, освен ако не е на Мак, ама се съмнявам. Такива като нея са типичния енд пойнт юзър в Бг - пиратски Уиндолс, пиратски офис пакет, иначе ваксините му морили населението. Седиш и се чудиш да плачиш ли, да се смееш ли.
Всъщност ползвам легален такъв, но това няма значение.Не е на Линук, освен ако не е на Мак, ама се съмнявам. Такива като нея са типичния енд пойнт юзър в Бг - пиратски Уиндолс, пиратски офис пакет, иначе ваксините му морили населението. Седиш и се чудиш да плачиш ли, да се смееш ли.
Рафтар Дата БГ.Вместо да седиш и да се чудиш да плачеш или да се смееш, можеш да седнеш и малко да поразсъждаваш. Хората използват уЙндолс не защото Бил го е направил, а защото им харесва и искат да го ползват. Хората не щат да се бодат не защото Бил е страшен, а защото не виждат смисъл и идеята не им харесва. Нещата са коренно различни и дори малко дете би разбрало. Ваксата не е операционна система (макар че според Модерна е).
Някак си ще го добутаме до 300.Не е на Линук, освен ако не е на Мак, ама се съмнявам. Такива като нея са типичния енд пойнт юзър в Бг - пиратски Уиндолс, пиратски офис пакет, иначе ваксините му морили населението. Седиш и се чудиш да плачиш ли, да се смееш ли.
„От днес нататък трябва да вдигнем нивото на ваксинация, ако искаме бизнесът да е отворен, децата да са на училище, болниците да не са пълни". Това заяви премиерът Кирил Петков на откриването на срещата Power Summit.
„Моята първа заповед днес ще е всеки в Министерски съвет да влиза със зелен сертификат, надявам се това да стане и в министерствата. Направете това и във вашия бизнес”, обърна се Петков към участниците в срещата.
„Няма как да бъдем успешни в бизнеса и иновациите, ако здравеопазването не работи, ако работниците са болни, ако затваряме икономиката заради ниската ваксинация", заяви още премиерът.
Ремайнд, никой от нас в тая тема не е гений, ама ти зорлем се правиш на мега тъп. Фактите в момента говорят, че ваксините са най-малкото неефективни (виж броя на заразените и мерките във ваксинираните държави), ти си седнал да ми оригиналничиш с некви тъпи иронични смешки.Не бе нанди, като една защитничка, и така като човек, имащ информация, и знания повече от нас обикновенните, тоест прозряла си, колко са лоши ваксините и как ни намалят населението с тях ( доста неуспешно ), някой би казал, че подкрепяш убийството на хора, ако разсъждавам по твоята логика, нали си спомняш статията, която праща тук преди около месец, как Бил Гейтс финансира организацията си, с парите от windows, за да убива африканци. Е, вярно, благодарение на него, са се увеличили с доста повече, и само заради няколко ваксини там, полио и забравих какви други, се е увеличила продължителността на живота, ама нищо.
Фактите в момента говорят, че ваксините са най-малкото неефективни (виж броя на заразените и мерките във ваксинираните държави),
Е, колко пъти да го дъвчем това? Като не следиш темата, аз трябва да ти обяснявам на теб специално къде е проблемът?Какво ме интересува, ако съм се заразил с кови, като няма да прекарам болестта, и изобщо няма да я усетя? И какъв ви е проблема с буустерите - ами грипа как е, всяка година нова ваксина.
Айде фактите да видим, или ще смениш темата а? Я кажи колко умират в болниците според фактите, колко от тях са ваксинирани и колко не са, нали преди година ти обясняваше, че се гледа смъртния фактор, а не гледаме заразените, защото не може да тестваме всички.
Хайде дай да видим с КОЛКО ПЪТИ е по-голям риска да умреш от ковид според ФАКТИТЕ, давай, ти си на дансинга.
Аз още не съм чул някой да е умрял от короната извън болница. Някой знае ли такива случаи?Колко умират в болниците? У нас много повече, не заради ниската ваксинация, а поради липсата на адекватно лечение.
Миналата година умираха в линейки и на стълбите пред болниците. Това може да се брои за извънболнична смърт, но може да се брои и за класически отказ на здравните заведения да предоставят адекватна медицинска помощ. И в двата случая причината е лошото бг здравеопазване, а не "яростта на вируса, невиждана досега в човешката история" - тва помним ли го?Аз още не съм чул някой да е умрял от короната извън болница. Някой знае ли такива случаи?
И аз не съм чул за такива случаи. Но знам за случаи, където хората са умирали от други заболявания извън болниците поради това, че не искат да ги приематАз още не съм чул някой да е умрял от короната извън болница. Някой знае ли такива случаи?