В “свободна” Канада… шофьорите на камиони (тракърите truckers)… просто казаха СТОП - ДОСТАТЪЧНО и на последната “ненормална” мярка… задължителното ваксиниране на шофьорите на камиони, за преминаване в САЩ…
Сега, тук държа да отбележа, че 90% от шофьорите са ваксинирани…
Но вече 100% от хората, усещат, че нито става дума за ваксини, нито става дума за наука, нито става дума за хората, а става дума за нещо… което всички сме видели по времето на Сталин, Троцки, Хитлер и всички други диктатори…
Конвоят тръгна от BC Британска Колумбия, през Алберта, към Отава ОНТАРИО, това са близо 7-7,5 к км…
Една жена от Алберта, създава група за дарения за да финансира горивото и храната на хората… до момента е събрала близо 5,25 милиона долара… най-голямото дарение е 10 000$, а иначе около 70 000 души са дарили… това е за 5 дни ХОРА !
Конвоя стигна средните провинции… днес минават от Саскуачън към Манитоба и после Онтарио…
Конвоя е имал дължина между 150-225 км…
Хората от цялата страна ги посрещат и поздравяват по целия път…
Потретвам - 80-90% от канадаското население, включително деца до 5 и под 5 са ваксинирани… има я официалната статистика !
От изток… Нюфаундленд и Лабрадор…над 150 камиона се качиха на ферибота към Отава…
Минават през Нова Скотия, Нов Бронзуик и естествено Квебек… към Отава
Квебек казаха, че ще дойдат 1000 тракъри…
… това се случва за 5-7 дни… от тогава хората пътуват… парите се събират…
А чорапчо ! Жустинчо… се оказа на ваканция в Коста Рика в същия момент…
Тракърите казаха, че ще го чакат !
И както беше тихо… изведнъж южняците се вдигнаха САЩ изпращат камиони от много щати … вижте колко са (пише го долу…)
Следваха … Австралия, Франция, Финландия, Шотландия, Австрия, Унгария,… и България…
Групата Конвой 2022 във ФБ стана 600-650 хиляди души за може би 2-3 дни…създадена е на 15 януари (вижте снимките…)
Вчера, групата БЕШЕ изтрита от ФБ без обяснения… (върната е преди няколко минути, аз нямах достъп сутринта…)
Хората из цяла Канада предлагат помощ на целия конвой, от западния бряг до източния бряг!
В Отава хората се организират да посрещат камионите и помагат на хората…
И… естествено… в нито една Main News - национална телевизия събитието не е отразено… то е обратното на това, което се очаква да направят хората…
Аз се извинявам много, но ако някой ми каже, че има по-голяма новина от тази в света за януари (без изгонването на НоВакс Джоката от “Устрелиъ”…) евала ще му направя…
Следете ги… нова група е направена и една жена каза, че ако пак изтрият групата (която в момента е 100 к) да я следят нея, тя пряко ще излъчва от Отава…
Светът на медиите приключи… махнете телевизора и гледайте истинските алтернативни новини свързани с освобождаването на хората, а не налагането им на нови и нови психо атаки…
Имам информация, че и известния доктор Меркола, от който съм купувал продукти, също е бил цензуриран в САЩ, за решения, които не включват ваксините…
… всеки знае за себе си… но Свободата, това е, което хората искат да си върнат в Канада… загубената Свобода…
Upgrade 1 :
канадци ми дадоха, информация, ЧЕ
АМИШИТЕ и ИНДИАНЦИТЕ са се включили в конвоя… (снимка на Амишите…)
Upgrade 2 :
as we speak…
По целия път от Ванкувър до Отава… федералните са забранили да се отварят магазини и са затворили бензиностанции… ИНДИАНЦИТE ги спасяват, в момента се зарежда само в индиански резервати… евтина нафта…
Хората носят и раздават храна…
Това е КОНВОЙ на истината срещу СИСТЕМАТА…