Ваксинирахте ли се ?

Ваксинирахте ли се ?

• Да

• Не съм, но ще се ваксинирам

• Не съм и няма да се ваксинирам

• Още не съм решил

Резултатите ще са видими само след гласуване.
Нали го минавахме това с теб преди 50-тина страници? Има страни, има и статистики, и съм ти ги пращал, и сме го обсъждали - защо отново същото?
СМРАД статистики не ни интересуват. Официално сакатлъците след инокулация са 3,5 милиона, умрелите са къде 100 000. Ся тебе ако не те притеснява не ми се бъркай на мене.
Да правят ваксината задължителна, и да се приключва с тая агония на антиваксърите. Или който не иска - ще плаща глоба, задето 90% неваксинирани са по болниците и хабят средства - ще плащат за тях. От тези само ще се махнат хората с автоимунни заболявания, и още 2-3 типа групи бяха - и другото под ножа - да гледаме сеир.

Поне бъди мъж като искаш да си говориш с нас. Kaто ще си нагъл очаквай реакция. В момента си заведен като корпоративен доброволец с ID 245-09-34564. Дори за човек не те броят! Лабораторните мишки са им по-скъпи, поне са ги виждали на живо!

Последно редактирано от модератор:
Последно редактирано от модератор: преди 6 минути
@Blinky , само няколко поста нагоре коментирахме БгМама, заради безпринципната им модерация. Станали са символ на кокоши акъл, еталон са в нета за овчедушие.
После да не ми се сърдиш, като ти сравнявам форума с него.
Денонощно ли ще седиш да го вардиш тоя инокулирания, дето ме взема за малоумен, да ми казва кви експерименти да си правя с тялото, и то на ДНК ниво.
Все някога ще заспиш и пак ще го опсувам подобаващо! Освен да му назначиш личен настойник, трима на 3 смени денонощно!

@Blinky , само няколко поста нагоре коментирахме БгМама, заради безпринципната им модерация. Станали са символ на кокоши акъл, еталон са в нета за овчедушие.
После да не ми се сърдиш, като ти сравнявам форума с него.
Денонощно ли ще седиш да го вардиш тоя инокулирания, дето ме взема за малоумен, да ми казва кви експерименти да си правя с тялото, и то на ДНК ниво.
Все някога ще заспиш и пак ще го опсувам подобаващо! Освен да му назначиш личен настойник, трима на 3 смени денонощно!
Не знам, защо държиш да го знам. Според мен в модерирането на форуми имам малко повече опит, и не знам точно къде още пишеш, но не вярвам там, където пишеш още да толерират и да оставят такива обиди, псувни, гнусни думи и цинизми. Не са само от него репортите, само за твое сведение, на много потребители им прави впечатление "грозотията", която се сипе в постовете ти. Гледай пак да не ти бъгне форума. ;)

Не знам, защо държиш да го знам. Според мен в модерирането на форуми имам малко повече опит, и не знам точно къде още пишеш, но не вярвам там, където пишеш още да толерират и да оставят такива обиди, псувни, гнусни думи и цинизми. Не са само от него репортите, само за твое сведение, на много потребители им прави впечатление "грозотията", която се сипе в постовете ти. Гледай пак да не ти бъгне форума. ;)
Все ми е тая, проксита бол, не е в това работата.
Някой от роднините ти ако влезе в черната статистика, ще си проклинаш ръчичките, дето са натискали мод бутона. Щото верно се мъчат да ни задължават да ни наливат колкото каквото и когато искат.
Изтървем ли влака после ще мрем всички!
Бана ми е най-малкия проблем, по-скоро никакъв. Още по-зверски ще му сипвам.

и не знам точно къде още пишеш, но не вярвам там, където пишеш още да толерират и да оставят такива обиди, псувни, гнусни думи и цинизми.
Пиша у Калдата в темата за Копейкин, пиша в тубата, пиша в още един форум, под друг ник.
Мъчили са се да ме банват, мисия изгубена, Каракочев веднъж го направи, после махна цензурираните думички и стана по-свободен за писане.
Като ме обиждат не очаквай да си трая. По-скоро виж кой се мъчи да влиза с калните ботуши, в личната ми кочинка! Прегазвайки половината закони. Тия не са за псуване, тия са преднамерени убийци!

Все ми е тая, проксита бол, не е в това работата.
Някой от роднините ти ако влезе в черната статистика, ще си проклинаш ръчичките, дето са натискали мод бутона. Щото верно се мъчат да ни задължават да ни наливат колкото каквото и когато искат.
Изтървем ли влака после ще мрем всички!
Бана ми е най-малкия проблем, по-скоро никакъв. Още по-зверски ще му сипвам.
Много мило, не се тревожи, имам такъв роднина. Спи спокойно.

От ковид измряха народ, това не го отричаме. Като дойдете да ми думкате по вратата да ме бодете, тогава ще видите зор.
Пък сме и 80 % от населението, имаме силно числено превъзходство. Ако се стигне до разбиване на врати, каквото умуват в САЩ - ще си набавям оръжие. От затвор се излиза, от гроб - не.

Гледай пак да не ти бъгне форума.
Кога да очакваме излизането на книгата ''Миши номерца при модериране на форум''? :)

Момчето има сериозни психически отклонения (но това вече не е всичко, обаче няма как да се обясни така, че да бъде разбрано от хора, които нямат нито един лично проведен опит с двете неща за които ми се схванаха пръстите да пиша).
Така че, момчето, което по принцип си е идиот, след инокулацията си е тъй да се каже "подобрен идиот" (подобрен, в смисъл още по-видиотен). Всичко - поведението, реакциите, мисленето му - е точно както трябва да бъде и няма кво да му се ядосват и да го обиждат някои хора - то нито е виновно, че е идиот, нито пък заслужава и капка от това внимание.

Аз само да кажа. Иначе всеки да си прави както ще...:)

47579.jpg

Здравейте, кретенИум! Добре дошли при нас.

Кога да очакваме излизането на книгата ''Миши номерца при модериране на форум''? :)
Това не е модериране, а пропаганда. Да оставяш един да си вее байрака и да ме нарича путиноид олигофрен неук антивакс и квото му доде на акъла...
В същото време да не дава да му върна.
Блинкито да помисли ще се влива ли в СМРАД-овете, те не дават дума да се издума, че някой умрял от инокулиране.
Не го пожелавам на никой, ни на Блинки ни на зомбитата дето си леят вярата и фанатизма връз нас. Ще ги псувам за здраве, без това достатъчно народ умряха заради глупостта си. И то основно млади хора.
"Смъртно опасно е да си глупав" - Теодоси Теодосиев, гениален учител по физика.

@nandibandi , виж тази тема:
Говорят за източните учения.

Ако се стигне до там, още на път към затвора ще те инокулират o_O
Ако опре до там работата ще е като опълченците на Шипка. Един враг повеч легнал да положим, пък който оцелее накрая.

БТВ си правят проучванията във Фейсбук за... . Ами ако ей сега влезем 100 човека организирано и напишем, че всички сме го изкарали леко без никакви проблеми дори не сме разбрали ?

Навил съм си будилника като стане време за поетична пауза да звънне. Сега звънна.

по темата!

ДвеИдвайсета година
стана страшно, зор голям.
Маски, локдаун, карантина -
ковида ни разлюля.

Други ковида да псуват,
мене той ме не страхува,
ваксинирам съм, колега,
ковида от мене бега.

---

за офтопика като цяло

Контрата разклати мЪди,