deffnews
Well-Known Member
Ти са си ми първи мембър? Не ми допада тази опция.За надървени чак ме викни.
Ти са си ми първи мембър? Не ми допада тази опция.За надървени чак ме викни.
Мисли бързо. Какво урл да има форума име/forum или име?За надървени чак ме викни.
Каква член маса, тепърва трябва да си припомням стрингове.Колко по-елитни мембъри на Предприемач отвориха и затвориха форуми в последните години, ма бутай и ти. Само в тва не си се провалил.
Валидно за всички е мото: ''идат кат аслани, бегат кат насрани. Тоест, в началото много подбират член-масата, а после се молят на всеки да ходи да им драска. Ама, нема, баце.
И не ми говори така, че ще те запсувам, ясно ли ти е!
кво?!Мисли бързо. Какво урл да има форума име/forum или име?
Няма да псуваш. Ела и се регни.Колко по-елитни мембъри на Предприемач отвориха и затвориха форуми в последните години, ма бутай и ти. Само в тва не си се провалил.
Валидно за всички е мото: ''идат кат аслани, бегат кат насрани. Тоест, в началото много подбират член-масата, а после се молят на всеки да ходи да им драска. Ама, нема, баце.
И не ми говори така, че ще те запсувам, ясно ли ти е!
Добре, няма.Няма да псуваш. Ела и се регни.
И затова ти го казах.Добре, няма.
Няма и по второто изречение.
Що па да не псува бе дейбамааму?Няма да псуваш. Ела и се регни.
Джендърче съм всъщност, нямам пол.Прилича на тънък намек, че е утка.
Дърт комплексар.Що па да не псува бе дейбамааму?
Сестрата на Дефчу, пак ли му влизаш от профила?Дърт комплексар.
А припознаваш ли се в някое от следните:Джендърче съм всъщност, нямам пол.
Влизай с кретенИум.А припознаваш ли се в някое от следните:
Значи за да бъде толкова лесно хипнотизиран, Тедката е имал:
1. Слаба връзка с хората около него
2. Липса на смисъл в нещата, които прави
3. Натрупано безпокойство, без да може да определи от къде идва или как да го реши
4. Натрупани неудовлетворение и гняв
Аз те защитих, между другото, казах, че си мега читаво джендърче и нямаш такиви сИмптоми.
Да не ме почваш и мене (както тупана, ноке, и останалите ти жертви)? Казвай ако почваш, да се настроя да го усетя колкото силно е нуцно (инак зема проспя хубавия момент).Влизай с кретенИум.
Може да съм много други неща, но не съм комплексар.Да не ме почваш и мене (както тупана, ноке, и останалите ти жертви)? Казвай ако почваш, да се настроя да го усетя колкото силно е нуцно (инак зема проспя хубавия момент).
Е така за кеф. Ти отговорник ли си? Ти ше ми кажеш къде кво ше пиша. А що не си пишете дребните, незначителни постчета, протакани до безкрай, в друга тема? "За ковид по-спокойно" примерно. Бегай бе.Защо не се пренесете на лични съобщения?
Уникален си.Може да съм много други неща, но не съм комплексар.
Виж какво ти каза оунъра на темата.Уникален си.